تجاوز به ۶۰۰ کودک در یک کلیسا! | یکتاپرس
دفتر دادستان کل مریلند از شناسایی ۱۵۶ متجاوز ۶۰۰ کودک در یک کلیسا در شرق ایالات متحده خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۷۱۹
۱۷:۰۰ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۲

تجاوز به ۶۰۰ کودک در یک کلیسا!

به گزارش گروه اجتماعی یکتا به نقل از فرانس ۲۴؛ بیش از ۶۰۰ کودک در ایالت مریلند در شرق ایالات متحده توسط بیش از ۱۵۰ کشیش و دیگر اعضای کلیسای کاتولیک مورد آزار و اذیت قرار گرفتند.

گزارش تحقیقی در مورد اسقف نشین بالتیمور، که به تشریح سوء استفاده از کودکان از دهه ۱۹۴۰ تا ۲۰۰۲ پرداخته است، در بحبوحه انتشار گزارش آزارهای دیگر و سرپوش گذاشتن توسط رهبران کلیسا در سراسر جهان ارائه شده است.

دفتر دادستان کل مریلند با اشاره به اینکه چگونه سوء استفاده کنندگان اغلب از اعتماد والدین یا جامعه سوء استفاده می‌کردند، گفت: ۱۵۶ متجاوز را شناسایی کرده است، از جمله کشیش، معلمان و اعضای کلیسا که درگیر آزارهای وحشتناک و مکرر بودند.

او افزود که تعداد قربانیان احتمالاً بسیار بیشتر از رقم گزارش شده بیش از ۶۰۰ کودک است.

انتشار آزارهای جنسی در مریلند درحالی است که نهاد کلیسای کاتولیک در نقاط مختلف جهان از جمله فرانسه، آلمان، شیلی، پرتغال و آرژانتین درگیر پرونده‌هایی گاه قدیمی از آزارهای جنسی کودکان و زنان است. به طور خاص در مورد آمریکا، تمرکز واقعی برای شناسایی قربانیان و جنایتکاران این پرونده‌ها از سال ۲۰۰۲ شروع و منجر به شناسایی هزاران قربانی و صدها کشیش آزارگر شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها: تجاور جنسی

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: