شهرت جهانی به دلیل علاقه به رنگ قرمز | یکتاپرس
علاقه عجیب یک زن به رنگ قرمز باعث شهرت جهانی وی شده است
کد خبر: ۸۱۰۴۵
۰۵:۲۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱

شهرت جهانی به دلیل علاقه به رنگ قرمز

به گزارش یکتاپرس در منطقه Breze در حومه شهر توزلا در شمال بوسنی یک زن 67 ساله علاقه بی اندازه ای به رنگ قرمز دارد و همه وسایل زندگی اش نیز قرمزرنگ هستند.

زوریکا ربرنیک که یک معلم بازنشسته است در خانه ای قرمز زندگی می کند، از لیوان قرمز می نوشد، در رختخواب قرمز می خوابد و لباس های قرمز می پوشد.

این زن می گوید وقتی که 18 ساله بوده علاقه شدیدی به رنگ قرمز پیدا کرده است. او چهار دهه است که قرمز می پوشد و می گوید در دکوراسیون منزلش نباید یک نقطه از رنگ دیگری باشد.

او از اینکه لباس قرمز می پوشد احساس قدرت می کند.


خانه و وسایل قرمز رنگ در خانه این زن

خانه و وسایل قرمز رنگ در خانه این زن

وسواس شدید این زن به رنگ قرمز او را به شهرت در محل زندگی اش رسانده است. زوریکا در منطقه Breze در حومه شهر توزلا در شمال بوسنی زندگی می کند.

وی می گوید همه من را می شناسند و وقتی من را می بینند چیزهای مختلف قرمز به من پیشنهاد می کنند.

این زن حتی در مراسم تشییع جنازه ها نیز با لباس قرمز می رود و از رنگ سیاه پیروی نمی کند.

زوریکا ربرنیک می گوید تنها مشکل من این است که وقتی لباس جدیدی می پوشم همسرم نمی تواند تفاوت آن با لباس قبلی را بگوید و می گوید همه چیز یکسان است.

خانم زبرنیک می خواهد زندگی اش را همینطور با رنگ قرمز ادامه دهد حتی پس از مرگ. او سنگ قبرهایی قرمز برای خود و همسرش سفارش داده است.

 

برچسب ها: سرگرمی

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: