به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، ورزش ایروبیک برای سلامت قلبی شامل حرکاتی تکراری هستند که حین انجام آنها عضلات بزرگ بازوها و پاها منقبض می شوند و از اکسیژن برای سوزاندن چربی هایی که منبع اصلی سوخت بدن برای ادامه فعالیت هستند استفاده می شود.
بیشتر فعالیت های ملایمی که شما هر روز انجام می دهید از گروه ورزش های ایروبیک برای سلامت قلبی هستند. هر قدر با شدت بیشتر ورزش کنید حرکات ایروبیک، تنفس و ضربان قلب شما را افزایش می دهند وباعث می شوند عرق کنید و در سلامت قلبی شما اثر بیشتری خواهد داشت.
ورزش ایروبیک جزء اصلی هر برنامه ورزشی و سلامت قلبی است که برای ارتقای سلامت قلب و تناسب اندام تدوین شده است. تقریباً همه تحقیقاتی که درباره تأثیر مثبت ورزش بر افزایش توان سیستم ایمنی قلب انجام شده حول تمریناتی که به نام قلبی عروقی شناخته شده اند، دور می زنند.
یاده روی، دویدن آهسته، شنا و دوچرخه سواری از این دست ورزش ها برای سلامت قلبی هستند. توصیه های کلی درباره ورزش های ایروبیک و ورزشهای قلبی عبارتند از 3 تا 5 بار در هفته، هر بار 30 تا 60 دقیقه، با شدت متوسط (یعنی راحت باشید، ولی از بدنتان کار بکشید.)
ایروبیک ورزش دستودلبازی است، به این دلیل که با آدمها در هر سنوسالی راه میآید و با هر سطح از توانایی ورزشکردن که باشید، چیزی برایتان در آستین دارد. ایروبیک سخاوتمندانه به ما کمک میکند که لاغر شویم، چربیسوزی کنیم و از همه مهمتر سالم و سرحال بمانیم.
ایروبیک یا ورزش هوازی، ضربان قلب و تنفستان را بالا میبرد اما همچنان به شما اجازه میدهد که به انجام تمرینات ادامه بدهید. این باعث میشود این ورزش رفیق درجهیک قلبتان باشد.
ایروبیک ماهیچههای دیگر بدن را هم قوی میکند. ماهیچهای که اکسیژن بیشتری میگیرد، پرتوانتر ورزش و فعالیت میکند.
قویشدن سیستم ایمنی، بالارفتن مقاومت بدن و هزار و یک فایده دیگر هم در ایروبیک وجود دارد. تنوع حرکات تمرینیاش هم باعث میشود که حتی تنبلترینها هم به آن علاقهمند شوند.
انتهای پیام/