نکوداشت بهاءالدین خرمشاهی با عنوان «دل خرم»  | یکتاپرس
در این نشست غلامعلی حداد عادل، علی‌ اشرف صادقی، محمود عابدی، حسین معصومی همدانی و محمد جعفر یاحقی، درباره فعالیت‌های بهاءالدین خرمشاهی سخن خواهند گفت
کد خبر: ۱۷۷۸۵۴
۱۴:۰۶ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

نکوداشت بهاءالدین خرمشاهی

به گزارش گروه فرهنگ و هنر یکتا از خبرگزاری کتاب ایران ( ایبنا)، در آیین نکوداشت هشتادمین زادروز بهاءالدین خرمشاهی ، ادیب، حافظ‌پژوه، مترجم و عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی، از ساعت ۱۱ چهارشنبه بیست و هفتم فروردین‌ ماه ۱۴۰۴، در کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی برپامی‌شود 

در این نشست غلامعلی حداد عادل، علی‌ اشرف صادقی، محمود عابدی، حسین معصومی همدانی و محمد جعفر یاحقی ، اعضای پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی درباره جوانب گوناگون فعالیت‌های علمی و ادبی بهاءالدین خرمشاهی سخن خواهند گفت.

 خرمشاهی، نویسنده، مترجم، طنزپرداز، فرهنگ‌نویس، حافظ‌پژوه، شاعر و همچنین یکی از قرآن‌پژوهان و مترجمان قرآن کریم به زبان فارسی است که تألیفاتی درحافظ‌ شناسی دارد و پژوهش در شعر و زندگی حافظ  شیرازی حوزه تخصصی کار پژوهشی اوست.

این پژوهشگر تاکنون چندین کتاب درباره حافظ نوشته که در آن میان کتاب «حافظ‌نامه» در زمینه شرح الفاظ، اعلام، مفهوم‌ های کلیدی و بیت‌های دشوار حافظ بیش از همه شهرت دارد.

این نکوداشت با عنوان «دل خرم» در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد فرهنگستان زبان و ادب فارسی برپا می‌شود و حضور علاقه‌مندان در آن آزاد است.

انتهای پیام/

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: