یکتاپرس توجه به تربیت دینی در میان کودکان اهمیت بسزایی در شکلگیری شخصیت آنها در بزرگسالی دارد؛ چرا که ذهن کودکان لوح پاک و دست نخوردهای است که هر طرحی در آن بکشی خیلی زود در ضمیر ناخودآگاه کودکان حک می شود. شکلدهی شخصیت و اخلاقیات کودکان با ارزشها و مفاهیم اعتقادات دینی به آنها کمک می کند تا با محیط اجتماعی خود سازگار و از ارتباطات مثبت در جامعه بهرهمند شوند.
این فرآیند نقش اساسی در آمادهسازی کودکان برای زندگی دارد و آنها را برای مواجهه با چالشها و تصمیمگیریهای زندگی آماده میکند. در این مسیر، تعیین اهداف تربیتی، آموزش اصول دینی، تربیت اخلاقی و رفتار صحیح،تربیت قلبی و روحانی، تقویت اعتماد به نفس و احترام به دیگَران از مراحل اساسی در تربیت دینی کودکان محسوب میشوند. این مراحل به منظور تقویت هماهنگی کودکان با اصول و معانی دینی و اخلاقی در زندگی روزمرهشان پیگیری میشوند. اما این آموزش ها برای کودکان باید با چه زبانی باشد که قابل درک و فهم و همذات پنداری هم باشد؟
قصهها و داستانها یکی از مهمترین و کاربردیترین ابزار آموزشی و تربیتی برای رفع نیازهای روحی و روانی کودکان بوده است که با وجود گذر زمان قصه و قصهگویی همچنان میتواند فرزندانمان را در همه جوانب زندگی راهنمایی کند و با گسترش ذهن و تخیل آنان، تجربههای بسیاری را برایشان فراهم آورد. آموزش مفاهیم دینی نیز مانند هر علم دیگری نیاز به شناسایی و به کارگیری اصول و روشهای صحیح، کارآمد و مؤثر دارد.
پویانمایی قصهها و داستانهای قرآنی با زبان کودکانه یکی از تولیدات قابل استفاده و کاربردی تربیت کودکان از منظر آیات و روایات قرآنی است. در این انیمیشنها آیاتی از سباء، بقره، آل عمران، نساء،انعام، اعراف، توبه، حجرات، ابراهیم، اسراء، طه، حج، عنکبوت،شورا، حشر و زلزال انتخاب شده که در آن با زبان روان و ساده و کودکانه به نکات مهم ارزنده آموزشی همسو با طرح ملی مسطورا روایت شده است.
برای تماشای کلیپهای بیشتر و محصولات رسانهای این طرح میتوانید به وبسایت www.zendegibaayeha.com مراجعه کنید.