به گزارش گروه اقتصادی یکتا، دولت سیزدهم در تلاش است تا مشکلات موجود معیشتی مردم را برطرف کند. یکی از برنامه های مهم آیت الله رئیسی به عنوان رئیس جمهور دولت مردمی؛ ساده زیستی و استفاده از مدیران کارآمد است. مبارزه با فساد و هرگونه رانت در دولت سیزدهم از خط قرمزهای بزرگ آیت الله رئیسی است.
نکته مهمی که این روزها مدیران بانک ملی از آن غافل شده اند. مديريت عجیبی که توسط مدیران بانك ملی كليد خورد. چند پیش پس از بركناری و بازداشت مدير بی تجربه كه به واسطه انتصابات فاميلی منصوب شده بود با حاشیه های بسیاری همراه بود. علی رغم دستگيری های گسترده مديران رانتی شرکت توسعه صنایع بهشهر اين بار هم، مدیریت شركت بر شانه یکی دیگر از رانتی ها به عنوان مديرعامل پهپخش نشست.
انتظار می رود مدیران بانک ملی پس از اين همه حاشيه دستگيری و بركناری، زیر مجموعه بانک ملی که با پول مردم و بیت المال شرکت داری می کند در انتخاب مدیران شرکت های وابسته به این بانک دقت بیشتری داشته باشند.
سوالی که این روزها کاربران فضای مجازی درباره انتصاب عجیب در یکی از شرکت های واسطه به بانک ملی مطرح می کنند این است که چگونه دستگاه های نظارتی به فردی كه هيچگونه تعهد و تجربه ای در نظام اقتصادی و دولتی ندارد و تنها رزومه او صفحه اينستاگرام و كراوات هست اعتماد كرده اند؟
براساس این گزارش، انتظار از دولت سیزدهم برای مبارزه با هرگونه فساد و رانت اداری بسیار زیاد است و مدیران بانک ملی دولت سیزدهم هم باید در انتصاب مدیران شرکت های زیر مجموعه این بانک توجه بسیاری داشته باشند.
انتهای پیام/