به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر یکتاپرس؛ حبیب فرج آبادی یکی از هنرمندان جوان ایرانی است که گرایش هنر انتزاعی را دنبال میکند. او اصرار دارد علیرغم جریان نقاشی فیگوراتیو در سالهای اخیر همچنان به آثار انتزاعیاش بپردازد به همین جهت آثاری را که برای ارائه در نمایشگاه برگزیده است، آثاری انتزاعی و یا پست مدرن محسوب می شوند که هنرمندان با تکنیک های مختلف از جمله پاستل، رنگ روغن ، اکریلیک و یا حجم هایی مانند اسفنج با تکیه بر خلاقیت و ذهنی پویا دست به خلق اثر زده اند.
تعداد تابلوهای به نمایش گذاشته شده هرهنرمندی بر دیوار نمایشگاه متغیر است و به نظر می آید که هنرمندان با ارجحیت قرار دادن فرم بر محتوا و با توجه بیشتر به رنگ، تصاویری را به نمایش گذاشته اند که مخاطب را به خود مجذوب می کند.
در مورد انتخاب نام نمایشگاه «کاربن» اطلاعات دقیقی در دست نیست اما شاید انتخاب چنین نامی به این علت باشد که هنرمند ابتدا اثر را در ذهن خود خلق می کند و شمایل کلی آن را ترسیم می کند سپس وسیله ای مانند کاربن را مابین آن دنیای ذهنی و خیالی خود با دنیای واقعی قرار می دهد و با هر خطی که در ذهن خویش ترسیم می کند در واقع درآن طرف کاربن نتیجه اش را به صورت عینی بر روی بوم می بیند.
انتهای پیام/