فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی 21 و22مرداد روی آنتن | یکتاپرس
«خداحافظ استلا»، «پرواز جی ال»، «صدای سکوت»، «درهم شکسته» و «اتاقک 27» از آثار جدید سینمای دنیا هستند.
کد خبر: ۴۸۲۳۹
۱۱:۰۹ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
فیلم‌های سینمایی

گروه فرهنگ و هنر یکتاپرس؛ فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی خداحافظ استلا،/ پرواز جی ال، /صدای سکوت /درهم شکسته و اتاقک 27 از آثار جدید سینمای دنیا هستند که از شبکه‌های تلویزیون پنجشنبه و جمعه21و 22 مرداد پخش می شوند.

خداحافظ استلا به کارگردانی «آلیس وینوکور»، ساعت 1:40دقیقه بامداد جمعه22 مرداد از شبکه دو پخش می‌شود. این فیلم درباره سارا زنی جوان و مادر دختر بچه‌ای7 ساله است که پس از سال‌ها توانسته جایی در یک تیم پرواز پیدا کند و به همین دلیل مجبور است تمریناتی سخت و طاقت‌فرسا را آغاز کند.

همین موضوع باعث می‌شود که دو هفته کامل از دخترش دور بماند و رابطه او و دخترش دچار چالش شود. فیلم سینمایی علمی تخیلی «پرواز جی ال» به کارگردانی «شلیندر ویاس» دیگر فیلم جدید آخر هفته است که ساعت 14:30۰ جمعه روی آنتن شبکه سه می‌رود. این فیلم هندی روایتگر ماجرای پرونده محرمانه سقوط یک هواپیماست که در آن افراد مهمی حضور داشته‌اند. فیلم سینمایی «درهم شکسته» ساخته «برد اندرسون» محصول سال2019 نیز ساعت 23جمعه این هفته از شبکه نمایش پخش می‌شود. این فیلم در ژانر تریلر روان‌شناختی و درباره زن و شوهری است که دست دخترشان می‌شکند و در بیمارستان دچار ماجرا‌هایی می‌شوند.

دیگر فیلم سینمایی جدید تلویزیون «صدای سکوت» به کارگردانی مایکل تیبورسکی است که ساعت 13:30جمعه از شبکه پنج پخش می‌شود. در این فیلم که محصول سال 2019کشور آمریکاست بازیگرانی، چون پیتر سارسگارد، رشیدا جونز، تونی ریوولوری، آستین پندلتن، بروس آلتمن و الکس به ایفای نقش پرداخته‌اند. فیلم سینمایی جدید «اتاقک27» ساخته آرنولد سلیگناک نیز پنجشنبه 21مرداد ساعت 18 از شبکه امید پخش خواهد شد. این فیلم داستان زندگی کودکی است که با پدر خود در باکس‌های مخصوص افراد بی‌خانمان زندگی‌ می‌کند.

علاوه بر این فیلم‌های جدید، تلویزیون پخش فیلم‌های ایرانی و پرطرف‌دار را نیز در فهرست برنامه‌های خود قرار داده است. براساس اعلام روابط عمومی سیما، فیلم سینمایی «پرواز در شب» به کارگردانی «رسول ملاقلی‌پور»، جمعه ساعت 16 از شبکه یک سیما پخش خواهد شد. فیلمی در ژانر دفاع مقدس که از حضور زنده‌یاد فرج‌ا... سلحشور، علی یعقوب‌زاده، جعفر دهقان و مصطفی لاجوردی بهره گرفته است.

شبکه دو ساعت یک بامداد شنبه23 تیر فیلم سینمایی «شکارچی شنبه» ساخته پرویز شیخ‌طادی را روانه آنتن می‌کند. در این اثر علی نصیریان، امیریل ارجمند و مهدی فقیه ایفای نقش کرده‌اند. فیلم سینمایی «دیده‌بان» از فیلم‌های به یادماندنی «ابراهیم حاتمی‌کیا»، نیز پنجشنبه21مرداد ساعت 10 از شبکه سه سیما پخش می‌شود. شبکه چهار در فهرست برنامه‌های خود پخش فیلم سینمایی «ایستگاه متروک» به کارگردانی «علیرضا رئیسیان» و با بازی لیلا حاتمی، نظام منوچهری، مهران رجبی و محمود پاک‌نیت را درنظر گرفته است. این اثر جمعه 22مرداد ساعت20:30از شبکه چهار پخش می‌شود.

«گاو» اثر ماندگار «داریوش مهرجویی» هم ساعت21پنجشنبه این هفته از شبکه نمایش پخش می‌شود. این شبکه پخش فیلم سینمایی «به کبودی یاس» به کارگردانی «جواد اردکانی»، سینماگر مشهدی را هم در نظر گرفته است این فیلم که درباره شهید برونسی است ساعت 13 روز جمعه روی آنتن می‌رود. «شب» ساخته «رسول صدرعاملی» هم ساعت 21جمعه 22 مرداد روی آنتن شبکه نمایش خواهد رفت.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: اخبار روز

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: