درباره پنالتی‌های استقلال حرف نزنم بهتر است/ حقمان خورده نمی‌شد در لیگ سهمیه می‌گرفتیم | یکتاپرس
آقاجانپور در گفتگو با یکتاپرس:
بازیکن تیم فوتبال گل گهر سیرجان گفت: اگر در دیدار با نساجی اشتباه داوری نبود و برای ما پنالتی گرفته می‌شد سهمیه را گرفته بودیم.
کد خبر: ۴۷۴۰۵
۱۸:۰۷ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۰

محمد آقاجانپور

به گزارش خبرنگار ورزشی یکتاپرس، محمد آقاجانپور در مورد شکست 2 بر یک گل گهر مقابل استقلال در نیمه نهایی جام حذفی گفت: ما بازی بسیار خوبی به خصوص در نیمه اول انجام دادیم و حتی موفق شدیم با یک گل به رختکن برویم ولی در نیمه دوم زمانی که اولین پنالتی برای آنها گرفته شد سرنوشت بازی را کامل تغییر داد و با اینکه ما تیم برتر میدان بودیم استقلال توانست از روی ضربات پنالتی به پیروزی برسد.

این بازیکن در مورد پنالتی های بحث برانگیز در این دیدار ادامه داد: واقعا نمی‌دانم چه بگویم. فکر نمی‌کنم که پنالتی اول صحیح بوده باشد و ما یک بار دیگر از داوری ضربه خوردیم. دیگر همه چیز تمام شده و هر چه بگویم فایده‌ای ندارد

آقاجانپور در این خصوص که گل گهر نتوانست از طریق جام حذفی هم سهمیه کسب کند عنوان کرد: بله این یک حقیقت ناراحت کننده است. در دیدار با نساجی هم برای ما پنالتی گرفته نشد وگرنه می‌توانستیم پیروز شویم و با کسب رتبه چهارم لیگ سهمیه بگیریم.

این بازیکن در پایان در مورد تیم ملی امید افزود: سن من دیگر به تیم ملی امید نمی‌خورد. آنجا آقای مهدوی‌کیا سرمربی شده و برای او و تیم ملی امید کشورم آرزوی موفقیت دارم.

انتهای پیام/

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: