اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می‌دهد:
سند جهانی توسعه پایدار ۲۰۳۰ با هدف ضربه زدن به مسائل فرهنگی کشورمان در سال ۹۵ برخلاف قوانین کشورمان توسط دولت تصویب شد.
کد خبر: ۳۹۳۳۸
۰۹:۵۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۰

اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارسبه گزارش خبرنگار اجتماعی یکتاپرس؛ سند جهانی توسعه پایدار ۲۰۳۰ با موضوع ارتقای سطح سواد و افزایش کیفیت آموزش، متاسفانه با هدف ضربه زدن به مسائل فرهنگی کشورمان در سال ۹۵ توسط دولت تصویب شد. از آنجا که مقام معظم رهبری و سایر دلسوزان کشور در مورد اجرای آن به دولت هشدارد داده اند، اما زمزمه‌هایی مبنی بر اجرایی شدن بند‌های این سند به صورت مخفیانه توسط دولت روحانی در کشور به گوش می‌رسد.

هدف طرح کنندگان سند ۲۰۳۰ کنترل نسل‌های آینده کشور‌ها بر اساس ایدولوژی و نگاه مد نظر آن‌ها می‌باشد. این سند در سپتامبر ۲۰۱۵ توسط رهبران کشور‌های عضو سازمان ملل متحد به امضاء رسید و این کشور‌ها متعهد شدند تا طبق اهداف این سند در دستور کار جهانی که همان توسعۀ پایدار ۲۰۳۰ است قرار گیرد. این سند دارای ۱۷ هدف اصلی، ۱۶۹ هدف ویژه و ۲۰۸۳ زیر مؤلفه می‌باشد در سیاست‌گذاری کلان ملّی خود از اول ژانویۀ ۲۰۱۶ اجرا کنند و تا سال ۲۰۳۰ تمام بند‌های این سند در این کشور‌ها به صورت کامل اجرا شود. بند‌های این سند با اولین مطالعه بسیار گسترده و دارای اهداف توسعه است در حالی که اگر به اهداف ویژه این سند نگاهی انداخته شود، کاملا مشخص است که با فرهنگ کشور ما هیچ همخوانی ندارد.

این سند دارای دامنه فراگیری می‌باشد که علاوه بر حوزه ناتمام آموزش برای همه، حوزه‌های دیگر آموزش «اشتغال و توسعۀ مهارتها»، «آموزش فنّی و حرفه‌ای»، «آموزش عالی»، «آموزش سلامت و بهداشت»، «آموزش‌های اجتماعی» و «شهروندی» را نیز مورد هدف و برنامه ریزی خود قرار داده است.

بسیاری از بند‌هایی که در سند ۲۰۳۰ وجود دارد و به منظور کنترل افکار نسل‌های آینده کشور‌ها تهیه شده است. با قوانین کشورمان مغایرت دارد.

دولت یازدهم رئیس‌جمهور و اعضای هیئت دولت در موضوع امضای سند ۲۰۳۰ مرتکب خلاف شده و بدون اینکه مراحل فوق را انجام دهند این قرارداد را مخفیانه در ۲۵ شهریور ۹۵ در هیئت دولت مصوب کرده‌اند و در آذرماه سال ۹۵ با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی کردند.

«چارچوب عمل ملی آموزش ۲۰۳۰» که توسط کشورمان برای اجرای قوانین این سند نوشته شده است به صراحت در مورد «آموزش جامع جنسی» به دانش آموزان اشاره شده است، یعنی در کشور ما هم «آموزش جامع جنسی»  در مدارس به کودکان و نوجوانان آموزش داده شود. در همین راستا حدود ۹ هزار کتاب با موضوع آموزش جنسی به کودکان در مهد کودک‌های تهران در سال ۹۵ پخش شد. البته در این سند هم به ارتباط جنسی همجنس گرایانه نیز جزء حقوق افراد می‌باشد، اشاره شده است.

در راستای اهداف مبتنی بر «جهانی سازی» و «صلح جهانی» از طریق اجرای سند ۲۰۳۰ می‌کوشد ارزش‌های لیبرالیستی و سکولاریستی را در نظام تعلیم و تربیت کشور‌های مختلف بگنجاند تا به واسطه آن از اصطکاک نسل‌های جدید با نظام‌های استکباری و سرمایه داری، جلوگیری کند. از جمله می‌توان به برنامه‌های آن سازمان، برای اصلاح بنیادین مفاهیم آموزشی و تربیتی در جوامع اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی از مسیر تغییرات فرهنگی و ارزش‌های ملی در قالب برنامه «صلح جهانی» اشاره کرد. در کشور ما نیز که جزء کشور‌های اجرا کننده سند ۲۰۳۰ هستیم شاهد اجرای بند‌های از این سند در نظام آموزشی کشورمان هستیم.

موارد بسیاری که در این سند آمده است و تا حدودی برخی از این بند‌ها که با فرهنگ کشور ما همخوانی ندارد، بصورت مخفیانه اجرا شده یا در حال اجرا است.

مقام معظم رهبری همچنین به اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ به صورت پنهانی اشاره کردند و فرمودند «اینکه ما برویم سند را امضا کنیم و بعد هم بیاییم شروع کنیم بی‌سروصدا اجرائی کردن، نخیر، این اصلاً مطلقاً مجاز نیست؛ ما اعلام هم کرده‌ایم به دستگاه‌های مسئول. بنده از شورای عالی انقلاب فرهنگی هم گله‌مند هستم؛ آن‌ها باید مراقبت می‌کردند، نباید اجازه می‌دادند این کار تا اینجا پیش بیاید که ناچار بشویم ما جلوی آن را بگیریم و وارد قضیّه بشویم. اینجا جمهوری اسلامی است؛ اینجا، مبنا اسلام است، مبنا قرآن است؛ اینجا جایی نیست که سبک زندگی معیوبِ ویرانگرِ فاسدِ غربی بتواند در اینجا این‌جور اِعمال نفوذ کند.»

پیرو صحبت‌های مقام معظم رهبری در خصوص سند مذکور، دبیر وقت شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد که سند ۲۰۳۰ با عقاید جامعه ایرانی ناسازگار است، محمدرضا مخبر دزفولی در این باره گفت «شورای عالی انقلاب فرهنگی، مفاد این سند را به دقت تحلیل و بررسی کرده و معتقدیم این سند در موارد زیادی با مبانی ارزشی و عقیدتی ما مباینت (ناسازگاری) دارد.»

محسن حاجی میرزایی هم بعد از حضور در مقام وزیر آموزش و پرورش منکر تاثیرپذیری سیستم آموزشی از سند ۲۰۳۰ شد و گفت «سند ۲۰۳۰ هیچ راهی در نظام تعلیم و تربیت ندارد.» او در حالی نقش سند مذکور در آموزش و پرورش را حاشا می‌کرد که مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۰ اعلام کرد دولت ردیفی را برای اجرایی کردن سند ۲۰۳۰ پیش‌بینی کرده است. در واکنش به این خبر محسن حاجی میرزایی که تاکنون موضع انکار را در برابر توجه وزرات آموزش و پرورش به سند ۲۰۳۰، پیشه کرده بود، به بی‌اطلاعی تغییر موضع داد و گفت که نسبت به این موضوع بی‌اطلاع بوده و هیچ دخالتی در آن نداشته است. او همچنین افزود که این موضوع توسط سازمان برنامه و بودجه اصلاح شده و «اگر تعمدی در کار باشد با افرادی که این خطا را کردند، برخورد می‌شود.»

خبرگزاری آنا نوشت: وزیر آموزش و پرورش گفت، ما موردی تحت عنوان سند ۲۰۳۰ نداریم، چرا که خودمان سند بنیادین تحول داریم و براساس آن عمل می‌کنیم.

وی در واکنش به اینکه گزارشی مبنی بر اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ در مدارس دارید یا خیر؟ تصریح کرد: گزارشی مبنی بر اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ نداریم.

انتهای پیام/

برچسب ها: سند2030

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: