کارشناسان بورس بر این عقیده هستند که تازه وارد ها در بازار سرمایه باید سطح آگاهی خود را ارتقا دهند زیرا با انتخاب های اشتباه سبب افت شاخص کل می شوند و در نتیجه بازار روند نزولی در پیش خواهد داشت.
در ادامه مطالب آموزشی سایت خبری یکتاپرس، در این مقاله درباره استراتژی معاملات در بازار سرمایه توضیح داده می شود.
مهمترین قدم برای فعالیت در بازارهای مالی داشتن راهبرد و نظم معاملاتی است در واقع افرادی در بازارهای مالی موفق اند که داری استراتژی اند و به ان پایبند هستند .
هر کسی دارای یک سیستم معاملاتی و استراتژی معاملاتی متناسب با خود است و مثال معروف در بازارهای مالی این است که «استراتژی معاملاتی هر فرد بیانگر شخصیت آن فرد است.»
استراتژی این است که شما معین کنید که با چه سرمایه ای و با چه ابزاری به بررسی یک سهم بپردازید و تشخیص دهید که آیا سهم مذکور با چهار چوب انتخابی شما هماهنگ است یا خیر .
تمامی شرکت های پذیرفته شده در بازار سرمایه شهرکت های سهامی عام اند یعنی بیش از پنجاه و یک درصد سهم آن ها در دست مردم است . شرکت های سهامی خاص در واقع مالکیت و کنترل آنها به دست افراد خاص می باشد.
سهام داره عمده به شخص یا سازمانی گویند که بیش از یک درصد از سهام یه شرکت را دارا باشد و سهام داری که کمتر از این عدد را دارا باشد را سهام دار خرد گویند .
در تحلیل تکنیکال شما با توجه به نرم افزاری که دارید (مثل مفید تریدر ) با توجه به ابزارها به بررسی قیمت می پردازید و در جای مناسب وارد معامله می شوید ولی در تحلیل بنیادی شما با توجه به بررسی صورت های مالی شرکت ها برای یک سرمایه گذاری بلند مدت وارد معامله می شوید.
براساس آمار بانک مرکزی سوداورترین نهاد در سال 97 بورس بوده است که با مثالی ساده روشن می شود
در سال 97 قیمت دلار با یک صعود قابل پیش بینی از 3500 تومان تا 19000 تومان پیش رفت که عده ای سود و عده ای متضرر شدن .
اما اگر یکی از نماد های بورسی مثل قند ارومیه ( با نماد قاروم) را بررسی کنید خواهید دید که قیمت این نماد در ابتدای سال 570 بوده و در انتهای شهریور قیمت ان به 5000 تومان رسیده یعنی حدود 700 در صد رشد .
یا برای مثال دیگر در عهمین سال 98 فرض کنید ساختمانی را به قیمت 500 میلیون تومان خریداری کرد ه اید و 6 ماه بعد قیمت آن 700 میلیون تومان رسیده و شما قصد فروش آن را دارید که با توجه به رکود فعلی مسکن شما باید مدت طولانی منتظر مشتری باشید تا آن را بفروشید این در حالی است که چهار ماه پیش بنده نماد پاسا (ایران یاسا تایر) را در بورس به قیمت 211 تومان خریداری نمودم و الان قیمت ان 450 تومان است یعنی بیش از صد در صد سود .
انتهای پیام/