بیمه رانندگان در گرو تصویب بودجه پیشنهادی تامین اجتماعی به مجلس | یکتاپرس
مدیرکل دفتر نامنویسی سازمان تامین اجتماعی:
محمدی گفت: درصورت تایید بودجه در نظر گرفته شده، تمامی رانندگان درحال اشتغال سال آینده تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
کد خبر: ۱۸۷۸
۲۲:۲۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹

به گزارش یکتا پرس،  محمد محمدی مدیر کل دفتر نامنویسی و حساب‌های انفرادی سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگوی درباره آخرین وضعیت بیمه رانندگان، اظهار کرد: هنوز نتیجه نهایی در خصوص بیمه رانندگان از وزارت کشور و سازمان هدفمندی یارانه ها را دریافت نکرده ایم.

وی با بیان اینکه طی جلساتی با سازمان برنامه و بودجه عدد مناسبی را جهت پوشش بیمه‌ای تعداد بیشتری از رانندگان در سال آینده در نظر گرفته‌ایم، گفت: اگر بودجه تعیین شده به تصویب مجلس و کمیسیون ها برسد تمامی رانندگان درحال اشتغال در سراسر کشور تحت پوشش بیمه‌ شدگان خاص قرار می‌گیرند.

محمدی خاطرنشان کرد: بعد از تصویب بودجه در نظر گرفته شده، اطلاعات رانندگان برون شهری را از وزارت راه و شهرسازی و درون شهری را از وزارت کشور تکمیل کرده و آنها را تحت پوشش بیمه‌ای قرار می‌دهیم.

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: