به گزارش گروه فرهنگ و هنر یکتا از نمایشگاه کتاب تهران؛ ظلمت در نیمروز،نوشته ی آرتور کستلر با ترجمه اسد امرایی به چاپ سوم رسید.
ظلمت در نیمروز، رمانی است نوشته ی آرتور کستلر که برای اولین بار در سال 1940 به انتشار رسید. این کتاب که شناخته شده ترین اثر کستلر به حساب می آید، داستان زندگی بلشویکی به نام روباشوف را روایت می کند که توسط حکومت شوروی طرد و به زندان انداخته شده و به اتهام خیانت، محاکمه می شود.
این رمان،تصویری از سیاست های کابوس وار زمانه ی معاصر را درقالب داستانی فوق العاده جذاب ارائه می کند .قهرمان این اثر، مرد سالخورده ای است که توسط حزبی که خودش در شکل گیری و به قدرت رسیدن آن، نقش بسزایی ایفا کرده، به زندان انداخته شده و شکنجه ی روحی و روانی می شود. این کتاب با ارائه ی تصویری بی نهایت دقیق و قابل باور از درد و رنج مردی تنها، سوالات بنیادینی درباره ی مفهوم هدف و وسیله و ارتباط آن با سیاست های گذشته، حال و آینده ی بشر مطرح می کند.
آرتور کستلر، (1905_ 1983)، نویسنده و روزنامه نگار مجار/انگلیسی در شهر بوداپست به دنیا آمد و پس از سپری کردن سال های ابتدایی تحصیل، به اتریش رفت. او در سال 1931 به حزب کمونیست آلمان پیوست تا این که به دلیل مخالفت با افکار استالین، در سال 1938 از این حزب بیرون آمد. کوستلر با انتشار کتاب ظلمت در نیمروز در سال 1940، موفق به کسب شهرتی جهانی شد و چهل و سه سال باقی عمرش را صرف کارهای مختلف و خلق آثار ارزشمندی کرد.در سال 1979 مشخص شد که کستلر مبتلا به گونه ی کشنده ی سرطان خون است. آرتور کستلر و همسرش در سال 1983، در خانه شان واقع در لندن خودکشی کردند.