بیانیه وزارت خارجه روسیه درباره مذاکرات با آمریکا در ریاض | یکتاپرس
وزارت خارجه روسیه بیانیه‌ای درباره نشست ریاض میان هیئت‌های روسی و آمریکایی با میانجیگری سعودی صادر کرد.
کد خبر: ۱۷۶۵۲۱
۱۶:۵۰ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳

بیانیهیه درباره مذاکرات با آمریکا در ریاض

به گزارش گروه بین المللی یکتا،در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است مذاکرات میان روسیه و ایالات متحده آمریکا در ریاض، رایزنی های مقدماتی و هدف از آن مشخص شدن مواضع اساسی برای دو طرف است.

این بیانیه افزود هیئتهای روسی و آمریکایی مجموعه کاملی از مسائل مشکل آفرین انباشته را بررسی می کنند و جزئیات آن بعدا اعلام خواهد شد.

وزارت خارجه روسیه ادامه داد بعید می دانیم که اتحادیه اروپا در مذاکرات آتی درباره اوکراین نقشی داشته باشد.

این وزارت همچنین تاکید کرد که قاطعانه با هرگونه احتمال حضور نظامیان اروپایی در اوکراین صرف نظر از نقشی که ممکن است در آن کشور ایفا کنند، مخالف هستیم.

در این بیانیه آمده است اگر منافع روسیه در مسائل امنیتی در نظر گرفته نشود، مسکو تدابیر مستقلی را برای تضمین آن اتخاذ خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها: روسیه و آمریکا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: