اعزام تیم‌های امدادی و درمانی داوطلب جمعیت هلال‌احمر به لبنان | یکتاپرس
به دنبال حادثه تروریستی در لبنان، رئیس جمعیت هلال احمر ایران در صدر یک تیم امدادی و درمانی عازم این کشور شد.
کد خبر: ۱۷۰۴۲۸
۰۹:۲۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳

اعزام ی و درمانی داوطلب جمعیت هلال‌احمر به لبنان

به گزارش گروه اجتماعی یکتا،به دنبال حادثه تروریستی در لبنان، رئیس جمعیت هلال احمر ایران در صدر یک تیم امدادی و درمانی عازم این کشور شد.

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال احمر، پیرحسین کولیوند صبح امروز (چهارشنبه) به همراه تیمی از داوطلبان جمعیت هلال احمر شامل ١٢ پزشک عمومی و متخصص و ١٢ پرستار و امدادگر برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه به این کشور اعزام شدند.

این اعزام پس از برگزاری جلسه اضطراری در هلال احمر و تصمیمی در این خصوص با حضور رئیس هلال احمر با هدف برنامه ریزی اعزام تیم های امدادی و درمانی به کشور لبنان در راستای کمک رسانی به مجروحان حادثه تروریستی برگزار شد.

کولیوند در این جلسه گفت: تصمیم به اعزام با هماهنگی وزارتخانه های بهداشت درمان و آموزش پزشکی، امور خارجه ایران و مسولان لبنانی گرفته شده است.

انفجار دستگاه‌های ارتباطی (پیجر) عصر روز گذشته در لبنان منجر به شهادت ۱۱ نفر و مصدومیت بیش از ٢ هزار شهروند لبنانی شده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها: هلال احمر

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: