اوکراین مدعی بازپس‌گیری اطراف خارکیف از روسیه شد | یکتاپرس
اوکراین می‌گوید؛ اطراف شهر خارکیف از نظامیان روسی تخلیه شده و مناطق روستایی در دستان نیروهای خودی است.
کد خبر: ۸۴۱۸۲
۰۹:۲۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱

اویری اطراف خارکیف از روسیه شد

به گزارش گروه بین المللی یکتا،اوکراین می‌گوید؛ اطراف شهر خارکیف از نظامیان روسی تخلیه شده و مناطق روستایی در دستان نیروهای خودی است.

، کی یف می‌گوید؛ نیروهای روسیه از اطراف شهر خارکیف عقب‌نشینی کرده‌اند تا نیروهای خود را در شهر ایزیوم روسیه تقویت کنند؛ جایی که اوکراین ضد حمله علیه نظامیان روس را به تازگی آغاز کرده است.

بر اساس این خبر، نیروهای اوکراینی در حال پاکسازی روستاهای آزاد شده در نزدیکی خارکیف هستند. البته بسیاری از ساکنان قبلاً از منطقه به سایر شهرها یا خارج کشور فرار کرده اند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس در شرق اوکراین به رسمیت شناخت و سه روز بعد در پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) اقدام نظامی را به نام "عملیات ویژه نظامی"، علیه اوکراین آغاز و روابط پرتنش مسکو - کی‌یف را وارد مرحله رویارویی نظامی کرد.
انتهای پیام/

منبع: ایرنا
برچسب ها: روسیه و اوکراین

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: