به گزارش گروه بین الملل یکتاپرس،«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز جمعه با اشاره به تنشها بر سر اوکراین هشدار داد، وضعیت اروپا بهطور فزایندهای رو به وخامت است و مسکو بابت آن مقصر نیست.
به نوشته خبرگزاری «تاس»، شویگو در دیدار با «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در مسکو گفت: «وضعیت نظامی و سیاسی در اروپا بهطور فزایندهای وخیم است و روسیه به هیچ وجه مقصر آن نیست. ما بهطور کامل و در همه موارد علتی که در پس این تنشها وجود دارد درک نمیکنیم. با این حال ما شاهد این هستیم که تنشها در حال افزایش هستند».
وزیر دفاع روسیه ضمن ابراز امیدواری درباره رایزنی درباره کاهش این تنشها افزود: «امیدواریم بتوانیم درباره پیشنهادات [مسکو] برای آمریکا و ناتو درباره تضمین امنیت اروپا که در ماه دسامبر ارسال کرده و در ژانویه جواب آن را دریافت کردیم رایزنی کنیم. تمام اینها تا اکنون مورد بازبینی قرار گرفتهاند. معتقدم که پاسخ ما بهزودی تحویل خواهد شد».
وزیر دفاع انگلیس که پیش از دیدار با شویگو به مزار سربازان گمنام روسیه که در جنگ جهانی دوم کشته شدند ادای احترام کرده بود ابراز امیدواری کرد که تنش بر سر اوکراین از طریق دیپلماسی حل شود.
انتهای پیام/