به گزارش سرویس بین الملل یکتاپرس؛ کربلا شاهد نصب 1600 دوربین برای نظارت بر امنیت در جریان مراسم عاشورا و اربعین است.
همزمان دهها خودرو از سوی بخشهای دولتی و نظامی و نیز ناوگان خصوصی برای انتقال زائران اختصاص داده شده است.
«نصیف جاسم الخطابی» استاندار کربلا گفت: استان کربلا به طور کامل آماده برگزاری موفق مراسم عاشورا است.
وی از زائران خواست که به پروتکلهای بهداشتی پایبند باشند.
طرح بهداشتی عاشورا
از سوی دیگر اداره بهداشت کربلا طرح بهداشتی ویژه سالروز شهادت امام حسین(ع) در دهم محرمالحرام را اعلام کرد.
«کرار جواد العباسی»، مدیر واحد نظارت بر سلامت بخش بهداشت عمومی اداره بهداشت کربلا در این باره گفت: طرحی برای عاشورا در نظر گرفته شده که این مراسم امسال به علت شرایط استثنایی کنونی کشور در پی شیوع ویروس کرونا متفاوت از سالهای گذشته برگزار میشود.
وی با اشاره به اینکه بیش از 50 تیم نظارتی برای توزیع غذا بین شهروندان و اقدامات بهداشتی در همه مناطق استان نظارت خواهند کرد، گفت که تیمهای بهداشتی سیار در ایست بازرسیهای استان نیز مستقر هستند.
العباسی بر تداوم واکسیناسیون کارگرانی که در اماکن عمومی کار میکنند، تأکید کرد و گفت که در کمتر از 5 روز، نزدیک به هزار کارگر واکسینه شدهاند و امیدوار است این عدد به ده هزار نفر برسد.
مدیر واحد نظارت بر سلامت اداره بهداشت کربلا در پایان تأکید کرد که متخلفان از شروط پیشگیرانه از جمله اماکن تجاری، هتلها و رستورانها مجازات میشوند و جریمه تا 5 میلیون دیناری و تعطیلی 90 روزه شامل آنها میشود.
هزار رزمنده آماده تامین مراسم عاشورا
از طرف دیگر، لشکر رزمی حضرت عباس(ع) اعلام کرد که برای تأمین امنیت مراسم عاشورای امسال، هزار رزمنده به عنوان نیروی ذخیره آماده شدهاند.
«میثم الزیدی»، فرمانده لشکر رزمی العباس در کنفرانسی مطبوعاتی تأکید کرد که بیش از 5 هزار داوطلب در حالت آمادهباش قرار دارند و 550 موکب به زائران خدماترسانی میکنند.
وی در ادامه اشاره کرد که آسمان کربلا از طریق سامانههای پیشرفته رصد میشود و در امنیت کامل خواهد بود. علاوه بر اینکه هزار رزمنده نیز به عنوان نیروی ذخیره آماده شدهاند.
انتهای پیام/