به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس؛ متاسفانه در تهران علی رغم رعایت بسیاری از پروتکلها، مهمترین عامل مخدوش کننده پارامترها، بحث فاصله گذاری اجتماعی به ویژه در محیطهای جمعی، محیطهای مرکزی شهر و به ویژه در وسایل حمل و نقل عمومی است که کماکان یک معضل جدی است. شاید مهمترین بخشی در تهران دستخوش تغییر و باعث میشود آمار ما به شدت کاهش یابد بحث فاصله گذاری اجتماعی در وسایل حمل و نقل عمومی به خصوص مترو است.
در روزهای گذشته به دلیل افزایش بیماری کرونا در تهران و مراجعین بسیار به بیمارستان و افزایش آمار بستری خبرهایی از بستری برخی بیماران کرونایی در لای پتو در راهروهای بیمارستان به گوش رسید.
دکتر مسعود مردانی عضو کمیته علمی ستاد مقابله به کرونا در خصوص شلوغی بیمارستانها در پیک پنجم کرونا و اینکه گفته میشود تعدادی از بیماران روی پتو و در راهروهای بیمارستان بستری هستند، گفت: تعدادی از بیمارستانها به دلیل ازدحام مراجعهکنندگان، بیمارستان صحرایی درست کرده اند که به دلیل کثرت بیماران چارهای هم جز این نیست و به وجود آوردن بیمارستان صحرایی کار درستی است، چرا که باید به بیمارانی که بعد از مراجعه به چند پزشک و ساعتها انتظار ناامید میشوند، رسیدگی شود، البته این کار حتما باید با نظارت انجام شود تا کمبودها و کاستیها سبب عدم ارائه خدمات یا ارائه خدمات نامطلوب نشود.
این فوق تحصص بیماریهای عفونی ضمن تاکید بر اینکه ازدحام و شلوغی در بیمارستانها بسیار زیاد است، ادامه داد: همه مردم باید بدانند که در حال حاضر سویه دلتا در کشور همهگیر شده است و هیچکدام از استانها از گزند آن در امان نیستند و گزارشهایی از شیوع این ویروس در نقاط مختلف کشور داریم و اگر مردم این بیماری را جدی نگیرند، ممکن است چند نفر از اعضای خانوادهشان درگیر آن شوند.
عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: سویه دلتا بر خلاف ویروسهای انگلیسی و چینی، کودکان و نوجوانان را هم درگیر میکند و از آنجایی که افراد در این گروههای سنی تحرک بیشتری دارند، یکی از منابع انتشار آلودگی در خانواده هستند و در حال حاضر در بیشتر مواقع هنگامی که یکی از اعضای خانواده به این بیماری مبتلا میشود، همه خانواده را گرفتار میکند. پس همه باید مراقب باشند تا عزیزانمان گرفتار این ویروس مرموز، خطرناک و با قابلیت سرایت بسیار بالا نشوند.
گفتنی است: با ادامه روند بیماری کرونا در تهران قطعاً لازم است که محدودیتهای بیشتری اعمال شود؛ با توجه به اینکه در تهران نوسانات آماری زیادی وجود دارد و فرآیند پذیرش بیمارستان ها رو به افزایش بوده است باید هشدارهای لازم برای تغییر رنگ شهر اعلام شود. تجربه خیز چهارم کرونا در تهران نشان داد که پر شدن بیمارستانها و افزایش تعداد بستریهای روزانه در زمان کمتر از دو هفته اتفاق افتاد و در یک بازه زمانی کوتاه به اوج رسید، بنابراین اگر در تهران خیز ششم مدیریت نشود با وجود تعطیلات چند روزه و افزایش مسافرت ها ممکن است با سرعتی بیش از گذشته و با فواصل خیلی کوتاهتر شاهد افزایش میزان مراجعان بستری بیمارستانی باشیم.
انتهای پیام/