بازگشایی مدارس به چه شرایط بستگی دارد؟ | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می دهد؛
محروم ماندن دانش آموزان از فضای شاد مدرسه و تلاش برای یادگیری، زندگی دسته جمعی و حضور در اجتماع از دیگر مشکلاتی است که آموزش غیر حضوری برای دانش آموزان ایجاد کرده است.
کد خبر: ۴۱۲۲۹
۱۴:۰۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۰

به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس؛ در دو سال گذشته به دلیل گسترش بیماری کرونا، مدارس طبق اعلام ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شدند و آموزش و پرورش تلاش کرد با راه اندازی شبکه شاد، آموزش مجازی را در میان دانش آموزان نهادینه کند اما به دلیل کافی نبودن این فضا و مشکلاتی که دانش آموزان اعم از اینترنت، تلفن همراه و سطح پایین آموزشی این شبکه باعث شد تا عملا شبکه شاد و آموزش مجازی کمکی به نظام آموزشی کشور نکند. 

همزمان با آغاز سال تحصیلی 99 بسیاری از اولیا تمایلی به بازگـشایی مدارس نداشتند و تدریس در سامانه شاد و فضای مجازی را به حضور دانش آموزان در مدرسه ترجیح می دادند و خرسند بودند که فرزندشان از ویروس کرونا در امان است. بسیاری از والدین بر این باورند کرونا و آموزش غیر حضوری بیشتر در دانش‌آموزان ابتدایی اثر گذاشته و با توجه به تغییر کتاب ها و تخصصی بودن آنها اغلب والدین نمی توانند آنگونه که باید در فراگیری دروس به آنها کمک کنند.

محروم ماندن دانش آموزان از فضای شاد مدرسه و تلاش برای یادگیری، زندگی دسته جمعی و حضور در اجتماع از دیگر مشکلاتی است که آموزش غیر حضوری برای دانش آموزان ایجاد کرده است.

امروز تبلت و گوشی هوشمند جایگزین کتاب و دفتر شده و جمعیت بسیاری از دانش آموزان به ویژه ساکنان روستاها و نقاط دورافتاده به دلیل محدود بودن پهنای باند اینترنت و نبود گوشی هوشمند با مشکلاتی مواجه هستند و والدین را نگران آینده تحصیلی فرزندان خود کرده است.

 یکی از نگرانی هایی که والدین در دوران آموزش مجازی دارند، ارتباطات دانش آموزان در دنیای واقعی است. حضور در مدرسه و ارتباط با دیگر بچه ها، باعث تقویت روحیه تیمی و بالا رفتن عزت نفس در دانش آموزان می شود که در پیشرفت تحصیلی موثر است.

از طرف دیگر، مهمترین ضعف زیرساختی در آموزش آنلاین، معلمان بی تجربه در آموزش مجازی است زیرا اغلب معلمان تجربه کار در آموزش آنلاین را ندارند و این موضوع باعث می شود تا در بسیاری از موقعیت ها، واکنش درست را نداشته و معلمان و دانش آموزان، از برگزاری این کلاس های آنلاین دلسرد شوند. 

براساس این گزارش، برای بازگشایی مدارس و مبتلا نشدن دانش آموزان و معلمان به ویروس کرونا، تزریق واکسن برای این قشر در جامعه ضروری است، در حالی که به گفته مسئولان وزارت بهداشت واکسن برای زیر 18 ساله ها در دست مطالعه است و هنوز به مرحله بهره برداری نرسیده است. 

آنچه دیگران می خوانند: دانش آموزان واکسن ایرانی دریافت می کنند؟

محمد حسین فلاح مهرآبادی، سخنگوی پروژه واکسن رازی کووپارس پیش تر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی یکتاپرس در خصوص بازگشایی مدارس، گفت: قرار است طرحی برای واکسینه کردن کودکان 12  تا 18 ساله نوشته شود و قصد داریم هر چه زودتر کارآزمایی بالینی واکسن کودکان را آغاز کنیم و مسئله مهم‌تر این است که روی واکسینه شدن کودکان و نوجوانان کار شود تا بتوانیم با تزریق واکسن به دانش آموزان، شرایط لازم برای بازگشایی مدارس مهیا شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم هرچند که علاقه ما آموزش حضوری وَلو یک روز در هفته است. اگر در مهر ۱۴۰۰ ما با وضعیتی روبه‌رو شدیم که ایمنی جمعی ایجاد شده باشد، حضور دانش‌آموزان مخاطره نداشته باشد و مسئولان بهداشت تأیید کنند، آموزش را حضوری برگزار می‌کنیم. معلمان، کادر مدارس، مشاوران، مربیان تربیتی و در مجموع حدود ۹۲۰ هزار نفر در ارتباط با مدرسه و دانش آموزان هستند که طبق هماهنگی با وزارت بهداشت قرار است در مرداد واکسینه شوند.

جواد حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران گفت:چون عوارض ناشی از آموزش آنلاین و مجازی برای دانش‌آموزان بیشتر از آموزش حضوری است، مقرر شده که با رعایت همه شیوه‌نامه‌های بهداشتی، مدارس سراسر کشور از اول مهرماه بازگشایی شوند.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مساله مهمی که امروز در ستاد کرونا مطرح شد، موضوع آموزش بود. در ایام کرونا مدارس و دانشگاهها جزو اولین مراکزی بودند که تعطیل شدند و با اینکه آموزش مجازی برقرار بود اما مشکلاتی هم به وجود آمد زیرا هیچ آموزشی چای آموزش حضوری را نمی گیرد و به خصوص آموزش حضوری برای دانش آموزان کلاس اول تا سوم بسیار مهم است. در حال بررسی هستیم و سعی می کنیم در مرداد واکسیناسیون معلمان، استادان دانشگاه و دانشجویانی که در خوابگاه یا دانشگاه حضور بیشتری دارند واکسینه شوند و در تلاش و برنامه ریزی هستیم تا با همکاری دستگاهها از جمله آموزش و پرورش و مردم هر چه سریعتر به سمت بازگشایی مدارس و دانشگاهها برویم.

رئیسی گفت: در مجموع ارزیابی از وضعیت کلی کرونا در کشور مثبت است و به جز چند استان جنوبی و شرقی که در برخی شهرها روند صعودی دارند در کل کشور روند موارد ابتلا و مرگ و میر کرونا در کشور نزولی است. از همه افراد بالای ۷۰ سال که تاکنون برای واکسیناسیون با آنان تماس گرفته نشده، می خواهیم در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند تا با دریافت پیامک نوبت بگیرند و در همان زمانی که در پیامک اعلام شده برای واکسیناسیون مراجعه کنند. بدون نوبت مراجعه نکنند تا باعث تجمع و صف نشود و سلامت افراد به خطر نیفتد.

به گزارش یکتاپرس؛ در حال حاضر مناطق شهری با جمعیت بالایی که دارد و با توجه به اینکه احتمال سرایت در این مناطق بیشتر است، رعایت موازین بهداشتی باید با شدت و دقت بیشتری صورت بگیرد. می توان امیدور بود که روند واکسیناسیون به خوبی و در موعد مقرر اتفاق بیفتد، چون با وجود رعایت پرتوکل ها نمی‌توان بدون واکسیناسیون و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، در سال تحصیلی جدید آموزش حضوری را آغاز کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: مدارس

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: