به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی یکتاپرس؛ فداحسین مالکی در جلسه علنی روز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: شما اخیرا نامهای به مقامات هند نوشتید و اظهار کردید که حاضرید برای انتقال تجربه و ارائه تجهیزات به این کشور کمک کنید. نیازی نیست به هند بروید. به سیستان و بلوچستان بیایید و به ویروس هندی سیستان و بلوچستانیها رسیدگی کنید. هر چه امکانات دارید در اختیار ما قرار دهید.
وی خطاب به سعید نمکی ادامه داد: شما نه جواب تلفن استاندار را میدهید و نه از مدیریت استانی برخوردارید. شش ماه جلوتر قول دادید که تغییرات اساسی در سیستان و بلوچستان انجام دهید. همه مقامات استانی مصمم بودند که کاری اساسی کنید، اما کاری نکردید. بنده شما را مقصر اصلی جانباختههای اخیر میدانم و از قوه قضائیه صادقانه تقاضا میکنم که به این موضوع ورود کنند.
آنچه دیگران می خوانند: دانش آموزان واکسن ایرانی دریافت می کنند؟
آنا نوشت؛ کیانوش جهان پور در واکنش به اظهارات فدا حسین مالکی، نماینده مردم سیستان و بلوچستان که گفته بود مقصر وضعیت بحرانی و سیاه ابتلا به کرونا در سیستان و بلوچستان شخص وزیر بهداشت است، گفت: نباید موضوعات را منطقهای کنیم، روند مقابله با کرونا در کشور مشخص است.
وی در ادامه بیان کرد: مضاف براین، استان سیستان و بلوچستان در طول زمانی که با کرونا دست به گریبانیم، به نسبت باقی استانها وضعیت قابل قبولی داشته است.
مدیرکل مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت ضمن تأکید بر اینکه نباید تلاش یک و نیم سال گذشته را زیر سؤال ببریم، بیان کرد: خیلی از استانها ممکن است در آستانه پیک باشند و اگر قرار باشد در آستانه هر پیک، تمام زحمات یک سال و نیم گذشته را فراموش کنیم درست نیست.
جهانپور اضافه کرد: تمام توان وزارت بهداشت برای مقابله با کرونا در پیک اخیری که در استانهای جنوبی ایجادشده است و وضعیت استانهایی مانند سیستان را قرمز کرده، تخصیصیافته است.
وی افزود: با دستور وزیر بهداشت امکانات وزارتخانه برای حل بحران در جنوب کشور بسیج شده است و دانشگاههای معینشده برای کرونا امکانات خود را به آن منطقه سوق دادهاند و سعی میکنیم آن منطقه از پشتیبانی حداکثری در مقابله با کرونا برخوردار شود.
مدیرکل مرکز اطلاعرسانی وزارت بهداشت در خصوص انتقادهایی که به وزارت بهداشت میشود، گفت: نظرات تمام نمایندگان منجمله آقای مالکی دلسوزانه است و حتماً این افراد دغدغهمند هستند، اما وزارت بهداشت موظف است که به ابعاد ملی در مقابله با کرونا متوجه باشد و قطعاً کمبودی در هر منطقه وجود دارد، اما توسعه تختها، آیسی یو، شبکههای آزمایشگاهی و ... در استان سیستان و بلوچستان همانند دیگر مناطق کشور انجامشده است تا جائی اقدامات وزارت بهداشت در سیستان به لحاظ عددی غیرقابل پیشبینی بود که تا این حد به لحاظ وسیع انجام شود و ادامه هم خواهد داشت.
انتهای پیام/