کرونا در جهان؛ علایم ویروس جدید دلتا | یکتاپرس
شمار مبتلایان به کرونا در جهان تاکنون به ۱۸۱ میلیون و ۵۵۶ هزار و ۴۱۹ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۹۳۲ هزار و ۹۵۲ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
کد خبر: ۴۰۰۰۳
۱۰:۵۵ - ۰۶ تير ۱۴۰۰

کرونا در جهان؛ علایم ویروس جدید دلتا

به گزارش خبرنگار اجتماعی یکتاپرس؛ سردرد، گلودرد و آبریزش بینی علائمی هستند که بیشتر در ارتباط با عفونت کووید در انگلیس گزارش شده است.

مطالعه «علائم کووید» گروه Zoe نشان داد که ابتلا به نوع دلتا می‌تواند برای افراد جوان بیشتر شبیه سرماخوردگی شدید باشد. با این حال، آنان می‌توانند عفونت را انتقال دهند و خطراتی برای دیگران ایجاد کنند.

به نقل از نیوز؛ پروفسور تیم اسپکتور، سرپرست این تحقیق گفت: ۱۰ علائم برجسته ابتلا به کووید-۱۹ تغییر کرده است و به نظر می‌رسد با افزایش نوع دلتا تعداد آن بیشتر شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات، در حالی که تب هنوز کاملا رایج است اما از بین رفتن بویایی در ۱۰ علامت اصلی ظاهر نمی‌شود.

گروه Zoe داده‌های دریافت شده از هزاران نفر را که علائم خود را در یک برنامه وارد کرده بودند، مورد بررسی قرار داده است.

پروفسور اسپکتور اظهار کرد: به‌نظر می رسد، نوع دلتا کمی متفاوت است و هشدار داد که مردم ممکن است فکر کنند که یک سرماخوردگی فصلی گرفته‌اند و  به‌طور بالقوه ویروس را منتشر کنند.

وی افزود: ما فکر می‌کنیم این مسئله به بسیاری از مشکلات دامن می‌زند.

اسپکتور توصیه کرد: جوانانی که علائم خفیف‌تری دارند  باید در خانه بمانند و در صورت احساس سرماخوردگی شدید  یا ناخوشی آزمایش شوند.

در همین حال، مطالعه React کالج امپریال لندن با بیش از یک میلیون نفر در انگلیس - زمانی که نوع آلفا (انگلستان) غالب بود - علائم اضافی مرتبط با کووید را یافت.

احساس لرز، از دست‌دادن اشتها، سردرد و دردهای عضلانی همراه با علائم معمول سرفه‌های مداوم، درجه حرارت بالای بدن و از دست دادن یا تغییر بویایی و چشایی با عفونت همراه است.

طبق توصیه‌های ارائه شده توسط دولت و این علائم کلاسیک، چندین مورد دیگر نیز وجود دارد که با  کووید-۱۹ مرتبط هستند.

در این مقاله ذکر شده است که علائم  دیگر ممکن است علت دیگری داشته باشد و  دلیلی بر انجام آزمایش کووید-۱۹ نیست و اگر فردی نگران این علائم است، باید به دنبال مشاوره پزشکی باشد.

بیشتر بخوانید: آیا پیک پنجم آغاز شده است؟

کرونا در جهان

بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۶۶ میلیون و ۸۵ هزار و ۸۵۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۴.۴ میلیون مبتلا و بیش از ۶۱۹ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۳۰.۲ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۸.۳ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۵۱۲ هزار و هند با بیش از ۳۹۵ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

پس از آن‌ها نیز کشور‌های مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک تاکنون بیش از ۲۳۲ هزار و در پرو نیز بیش از ۱۹۱ هزار نفر اعلام شده است.

همچنین روسیه با گذشتن از آمار ۱۳۲ هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در بین کشور‌های اروپایی داشته است. پس از آن نیز انگلیس با آمار بیش از ۱۲۸ هزار قربانی در جایگاه دوم تلفات کرونا در اروپا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰

به علاوه کشور‌های ایتالیا بیش از ۱۲۷ هزار، فرانسه بیش از ۱۱۰ هزار و کلمبیا نیز بیش از ۱۰۴ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

همچنین آرژانتین با بیش از ۹۲ هزار، آلمان با بیش از ۹۱ هزار، ایران با بیش از ۸۳ هزار، اسپانیا با بیش از ۸۰ هزار، لهستان با بیش از ۷۴ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۹ هزار، اندونزی با بیش از ۵۶ هزار، اوکراین با بیش از ۵۲ هزار، ترکیه نیز با بیش از ۴۹ هزار جانباخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۴۹۰ هزار و ۱۳۴ مبتلا، ۶۱۹ هزار و ۳۴۳ قربانی

۲. هند: ۳۰ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۱۸۳ مبتلا، ۳۹۵ هزار و ۷۸۰ قربانی

۳. برزیل: ۱۸ میلیون و ۳۸۶ هزار و ۸۹۴ مبتلا، ۵۱۲ هزار و ۸۱۹ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۶۸ هزار و ۴۴۳ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۹۵۱ قربانی

۵. روسیه: پنج میلیون و ۴۳۰ هزار و ۷۵۳ مبتلا، ۱۳۲ هزار و ۶۸۳ قربانی

۶.. ترکیه: پنج میلیون و ۴۰۴ هزار و ۱۴۴ مبتلا، ۴۹ هزار و ۵۲۴ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۷۱۷ هزار و ۸۱۱ مبتلا، ۱۲۸ هزار و ۸۹ قربانی

۸. آرژانتین: چهار میلیون و ۳۹۳ هزار و ۱۴۲ مبتلا، ۹۲ هزار و ۳۱۷ قربانی

۹. ایتالیا: چهار میلیون و ۲۵۷ هزار و ۲۸۹ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۴۵۸ قربانی

۱۰. کلمبیا: چهار میلیون و ۱۲۶ هزار و ۳۴۰ مبتلا، ۱۰۴ هزار و ۱۴ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های فرانسه، روسیه، ترکیه، انگلیس، آرژانتین، ایتالیا، کلمبیا، اسپانیا، آلمان، ایران، لهستان، مکزیک، اوکراین، اندونزی، پرو، آفریقای جنوبی، هلند، جمهوری چک، شیلی، کانادا، فیلیپین، عراق، سوئد، بلژیک و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: