به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، منظور از تصفیه به طور معمول عبارت از پاک سازی خون از مواد مضر و خطرناک است. لازم به یادآوری است که در بدن انسان مواد غذایی و اکسیژن از طریق خون به تمام سلول های بدن ارائه شده و مواد زاید و گاز کربنیک دفعی سلول ها نیز توسط خون جمع آوری می شود.
این مواد دفعی اگر در خون بمانند و یا در بدن تجمع یابند برای سلامتی فرد بسیار خطرناک خواهند بود. خوشبختانه در حین عبور خون از کلیه و کبد، مواد مضر آن جدا شده و توسط ادرار و مدفوع به خارج از بدن منتقل می شود.
آب انار حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که خاصیت آنتیاکسیدانی بالایی دارد. نوشیدن آب انار طبیعی به کاهش تجمع کلسترول در خون و تصفیه هر چه بهتر خون کمک میکند.
ریحان یک گیاه عالی برای تصفیه خون و دفع سموم از خون، کبد و کلیه است. این گیاه خاصیت ضد التهابی داشته و به دفع سموم بدن از طریق ادرار کمک میکند.
در طب سنتی مصرف آب هندوانه مخلوط با کمی عسل را برای دفع بلغم توصیه می کنند.
خوردن هندوانه با شیر خشت خاصیت تببر بودن آن را افزایش می دهد و آب هندوانه در ترکیب با عصاره تمبر هندی ، نوشیدنی خوشمزه ای پدید می آورد که صفرابر است.
مصرف آن همراه با سکنجبین باعث خرد شدن سنگ کیسه صفرا می شود.
هندوانه، خیار، گوجه فرنگی، پرتقال، گریپ فروت، کاهو، شاهپسند وحشی و انار از جمله مواد غذایی ای هستند که خاصیت تصفیه کنندگی خون را دارا می باشند
افرادی که در معده آن ها صفرای زیادی تولید می شود، بهتر است از هندوانه استفاده کنند. لازم به ذکر است، ناشتا خوردن این میوه برای سلامتی مضر است.
آب یک سمزدای طبیعی است. بنابراین هرچه آب بیشتری بنوشید خون خالصتری خواهید داشت. آب به دفع سموم بدن و جلوگیری از غلظت خون کمک میکند. همچنین آب کافی در جریان یافتن مواد معدنی و ویتامینها در بدن تاثیرگذار است.
برای درمان نقرس ، رماتیسم، اسکوربوت، سرطان و کم خونی مفید است.
زنانی که هر روز در وعده های غذایی خود گوجه فرنگی مصرف می کنند، کمتر از سایر افراد دچار حمله های مغزی یا قلبی می شوند.
گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C و E است که هر کدام از این ویتامین ها خاصیت آنتی اکسیدانی دارند.
کارشناسان تغذیه توصیه می کنند گوجه فرنگی های رسیده با روغن زیتون که خود نقش محافظتی برای رگ ها دارد کمی پخته شود و سپس مصرف گردد.
انتهای پیام/