عربستان 3 نظامی خود را به اتهام خیانت اعدام کرد | یکتاپرس
وزارت دفاع عربستان سعودی اعلام کرد که سه نظامی این کشور در راستای تلاش برای ضربه زدن به منافع نظامی عربستان سعودی اعدام شده‌اند.
کد خبر: ۲۴۳۶۹
۱۴:۰۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۰

عربستان 3 نظامی خود را به اتهام خیانت اعدام کرد

به گزارش گروه بین‌الملل یکتاپرس، وزارت دفاع عربستان سعودی، امروز (شنبه)، در بیانیه‌ای از اعدام سه نظامی وابسته به این وزارتخانه خبر داد.

به گزارش شبکه «العربیه»، وزارت دفاع عربستان سعودی در این خصوص اعلام کرد که حکم اعدام این سه نظامی به اتهام خیانت اجرایی شده است.

طبق این بیانیه، سه فرد یادشده در راستای تلاش برای ضربه زدن به منافع عربستان سعودی، به همکاری با آنچه دشمن خوانده شده، محکوم شده‌اند.

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) نیز با انتشار بیانیه وزارت دفاع این کشور، خبر داد که افراد اعدام شده «محمد بن احمد بن یحیی عکام»، «شاهر بن عیسی بن قاسم حقوی»، «حمود بن ابراهیم بن علی حازمی» نام‌ داشته‌اند.

طبق این گزارش، افراد مذکور به دادگاه مختص رسیدگی جنایت‌های نظامی تحویل داده شده بودند و «آنچه به آنها نسبت داده شده بوده، ثابت شده است».

واس همچنین اشاره کرد حکم اعدام این افراد در فرماندهی منطقه جنوبی عربستان سعودی، امروز، به اجرا در آمده است.

انتهای پیام/

برچسب ها: عربستان

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: