فرش قرمز بورس برای سهامداران / ریزش تا کی ادامه دارد؟ | یکتاپرس
یکتاپرس گزارش می دهد؛
بازار بورس شنبه 18 بهمن ماه با نوسانات قیمتی بسیاری همراه بود و کارشناسان درباره این بازار نظرات متفاوتی ارائه کردند.
کد خبر: ۱۲۹۱۶
۱۳:۰۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹

فرش قرمز بورس برای سهامداران / ریزش تا کی ادامه دارد؟

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، بازار بورس شنبه همانند پیش بینی ها روند ریزشی داشت و شاخص کل امروز هم همانند هفته گذشته روند نزولی خود را ادامه داده است و کارشناسان بر این عقیده هستند که افت شاخص کل ادامه دارد و احتمالا تا انتهای امسال هم این روند باقی می ماند.

شاخص کل بازار شنبه به یک میلیون و 135 هزار واحد و شاخص کل هم وزن نیز به 416 هزار و 123 واحد رسید. نمادهای فارس، فولاد، فملی، شستا، کگل، کچاد، تاپیکو بر شاخصکل تاثیر گذاشتند و نمادهای غرز، فملی، خساپا، فولاد، کلوند، سیتا و شپنا بیشترین تراکنش ها را در بازار شنبه داشتند.

حامد کامرانی کارشناس بورس درگفتگو با یکتاپرس، گفت: اگر روند ریزشی ادامه داشته باشد شاخص کل به 1050 می رشد. با توجه به دیتاهای بنیادی و اقتصاد کلان کشور، انتظار یک روند رو به رشد و آرام را متصور هستیم اما زمانی که شاخص کل از 1600 عبور کند میتوان گفت شاخص کل به روند صعودی خود برگشته و می توان شاهد ورود نقدینگی های بیشتری به بازار باشیم.

نگرانی سهامداران از آینده بازار بورس

مجید عبدالحمیدی، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به اینکه دلیل اقتصادی خاصی برای افت اخیر شاخص بورس وجود ندارد، گفت: شاخص کل بورس نباید تا این محدوده‌ها افت می‌کرد و وجود صف فروش در برخی از سهام، به هیچ عنوان منطقی نیست و فقط شرایط هیجانی ایجاد شده در بازار، معاملات بورس را وارد مدار نزولی کرده است.

به گفته عبدالحمیدی دلیل برای ریزش بازار را می‌توان به عدم نتیجه سیاست‌های خارجی در قبال تحریم‌ها و مشخص نبودن تکلیف بودجه در سال آینده اشاره کرد.

وی بیان کرد: در دستور کار قرار گرفتن موضوع کاهش سود بین بانکی براساس گفته‌های رئیس کل بانک مرکزی می توان اشاره کرد و  چنانچه این موضوع منتج به نتیجه شده، کاهش نرخ سپرده قانونی بانک‌ها در بانک مرکزی به تصویب برسد، خبر خوبی برای بازار سرمایه خواهد بود و شاهد اثرات مثبت آن روی اکثر سهم‌ها خواهیم بود.

پنج ستاره های بازار سرمایه

مرکز پردازش اطلاعات مالی ایران درجه بندی عملکرد حدود 200 صندوق های سرمایه گذاری کشور را در سه بازه زمانی یک ساله، 3 ساله و 5 ساله مورد بررسی و محاسبه قرار داد و نتایج آن را منتشر کرد.

درجه‌بندی عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری، توسط برهان بر اساس این شیوه‌نامه انجام می‌شود. درجه‌بندی عملکرد صندوق‌ها، مبتنی بر یک مدل کاملاً کمّی است و طوری طراحی شده است که سرمایه گذاران را قادر سازد عملکرد گذشته هر صندوق را پس از تعدیل بر مبنای ریسک، در مقایسه با صندوق های همتای خود ارزیابی کند.

درجه‌بندی عملکرد صندوق سرمایه‌گذاری بر اساس بازدهی تعدیل شده بر مبنای ریسک و مقایسۀ آن با گروه‌های همتا در دوره‌های مشابه انجام می‌شود. این درجه‌بندی، یک بار با لحاظ ریسک تمرکز و یک‌بار بدون لحاظ ریسک تمرکز تعیین و در ادوار سه ماهه به روز رسانی می‌شود. برهان ،صندوق‌ها را از نظر عملکرد به پنج دسته درجه بندی می‌ کند که بالاترین درجه، «پنج ستاره» (MFR-۵) و پایین ترین درجه، «تک ستاره» (MFR-۱) است. ریسک تمرکز ناشی از تمرکز سرمایه ‌گذاری در تعداد کمی از شرکت ‌ها یا صنایع است. برهان صندوق ‌ها را از نظر ریسک تمرکز به پنج دسته از ریسک تمرکز خیلی زیاد تا ریسک تمرکز خیلی کم، طبقه بندی می‌ کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: بورس

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: