قیمت نفت جهش کرد/ برنت به ۵۲ دلار نزدیک شد | یکتاپرس
در معاملات امروز؛
قیمت نفت خام در معاملات روز پنجشنبه تحت تاثیر خبر کاهش ذخایر انبارهای نفت آمریکا جهش کرد و به بالاترین سطح در ۹ ماه اخیر رسید.
کد خبر: ۳۱۶۴
۱۱:۳۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۹

به گزارش یکتا پرس،  قیمت نفت خام در معاملات روز پنجشنبه تحت تأثیر خبر کاهش ذخایر انبارهای نفت آمریکا جهش کرد و به بالاترین سطح در ۹ ماه اخیر رسید.

تا ساعت ۷:۰۷ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت ۱.۰۸ درصد یا ۵۵ سنت جهش کرد و به ۵۱.۶۳ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۱.۰۹ درصد یا ۵۲ سنت جهش کرد و به ۴۸.۳۴ دلار رسید.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد که ذخایر نفت این کشور در هفته منتهی به ۱۱ دسامبر ۳.۱ میلیون بشکه پایین آمده، که این از پیش‌بینی اقتصاددانان که انتظار افتی ۱.۹ میلیون بشکه‌ای را داشتند فراتر رفته است

منبع: خبرگزاری مهر
برچسب ها: قیمت نفت

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: