ارسال تجهیزات نظامی آمریکا به پایگاهی در مرز سوریه | یکتاپرس
یک منبع امنیتی از ارسال تجهیزات نظامی آمریکا به پایگاهی در گذرگاه الولید واقع در مرز عراق و سوریه خبر داد.
کد خبر: ۹۳۴۷۰
۰۸:۱۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱

ارسالیکا به پایگاهی در مرز سوریه

به گزارش گروه بین المللی یکتا،یک منبع امنیتی گفت که برخی تجهیزات نظامی آمریکا از پایگاه هوایی عین الأسد در ناحیه البغدادی واقع در الأنبار، به پایگاهی در نزدیکی گذرگاه الولید واقع در مرز سوریه ارسال شد.

وبگاه «المعلومه» به نقل از این منبع گزارش کرد که نیروهای آمریکایی یک گروه بزرگ و مجهز به هواپیماهای جنگی را به پایگاه مذکور اعزام کردند.

این منبع افزود که پایگاه‌های آمریکایی مستقر در خاک سوریه نیز شاهد برخی اقدامات مشابه برای مقابله با هر گونه اتفاق احتمالی بود به خصوص اینکه هر از گاهی این پایگاه‌ها هدف حملات موشکی قرار می‌گیرند.

پایگاه هوایی عین الأسد واقع در غرب الأنبار هر از چند گاهی شاهد ارسال تجهیزات نظامی ارسالی از بصره، بغداد و دیگر استان‌ها و نیز تجهیزاتی است که از خارج عراق از طیرق هواپیماهای باری انتقال داده می‌شود.

انتهای پیام/.

منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: آمریکا ، سوریه

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: