حمله پهپادی به نظامیان ترکیه در دهوک | یکتاپرس
یک گروه عراقی اعلام کرد که نقاط نظامی ارتش ترکیه در استان دهوک را با انبوهی از پهپاد‌های انتحاری هدف قرار داده است.
کد خبر: ۹۲۷۰۰
۰۹:۰۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۱

ترکیه

به گزارش گروه بین‌الملل یکتا، رسانه‌های عراقی شامگاه چهارشنبه از حمله پهپادی به مکان‌های استقرار نظامیان ترکیه در استان دهوک واقع در شمال عراق خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» در گزارشی نوشت «دو جوخه از پهپادهای انتحاری بال‌ثابت "کامیکازه" به سمت یکی از پایگاه‌های اشغالگر ترکیه در عراق به پرواز در آمده» و سپس به آن اصابت کردند.

دقایقی بعد گروه عراقی موسوم به «اصحاب کهف» اعلام کرد که نقاط نظامی ارتش ترکیه در استان دهوک و پایگاه بامرنی در منطقه العمادیه را هدف قرار داده‌اند.

این گروه با صدور بیانیه‌ای ضمن پذیرفتن مسئولیت این حمله، گفت: «انبوهی از پهپادهای بال ثابت بمب‌گذاری شده را برای هدف قرار دادن نقاط نظامی ارتش ترکیه در استان دهوک در نزدیکی پایگاه بامرنی در منطقه العمادیه پرتاب کردیم».

گفته می‌شود این عملیات در واکنش به حمله توپخانه‌ای تجاوزکارانه ارتش ترکیه به شمال عراق و اصابت یک گلوله توپ به تفرجگاهی در منطقه کردستان عراق انجام شده است.

بامداد پنجشنبه نیز چند هزار نفر از مردم عراق در اعتراض به تجاوز نظامی روز چهارشنبه ترکیه به شمال این کشور، مقابل سفارتخانه آنکارا در بغداد تجمع کردند.

رسانه‌های عراقی گزارش دادند که در پی این حمله، تعدادی غیرنظامی کشته و چند نفر دیگر مجروح شده‌اند. مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی عراق لحظاتی پس از انتشار این گزارش خبر رسانه‌ها را تأیید کرد و خبر داد که به دنبال این حمله، هشت نفر کشته و ۲۳ تن دیگر مجروح شده‌اند؛ اما با این حال این نهاد وابسته به ارتش عراق اشاره‌ای به نام کشور ترکیه نکرد.

منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: عراق ، دهوک

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: