جهش جدید ویروس کرونا XE نام دارد | یکتاپرس
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا XE، حدود ۱۰ درصد بیشتر از امیکرون قابلیت انتقال پذیری دارد.
کد خبر: ۷۸۸۱۰
۰۹:۱۵ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱

س کرونا XE نام دارد

به گزارش گروه اجتماعی یکتا،سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا XE، حدود ۱۰ درصد بیشتر از امیکرون قابلیت انتقال پذیری دارد.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهش جدید ویروس کرونا که به نام «XE» شناخته می‌شود، به نظر می‌رسد ۱۰ درصد بیشتر از زیرسویه «BA.۲» امیکرون که مسری‌ترین سویه شناخته شده است، قابلیت انتقال پذیری دارد.

به گفته سازمان جهانی بهداشت، XE، یک سویه نوترکیب از دو زیرمجموعه BA.۱ و BA.۲، است و همچنان به جهش امیکرون تعلق دارد.

در این گزارش آمده است: «برآوردهای اولیه حاکی از آن است که این جهش نوترکیب حداقل ۱۰ درصد مسری‌تر از امیکرون پنهان‌کار است که به عنوان مسری‌ترین جهش ویروس کرونا شناخته می‌شود.»

سویه مذکور نخستین بار در اواسط ماه ژانویه در انگلیس شناسایی شد و بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت ۱۰ درصد قابل انتقال‌تر از زیر سویه BA.۲ است.

به گفته سازمان جهانی، بهداشت در حال حاضر گونه فرعی BA.۲ سویه غالب ویروس کرونا در سراسر جهان است که تقریباً ۸۶ درصد از تمام موارد توالی شده را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
برچسب ها: کرونا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: