نظامیان صهیونیست به نمازگزاران فلسطینی در الخلیل حمله کردند | یکتاپرس
نظامیان اسرائیلی برای متفرق کردن نمازگزاران فلسطینی در محوطه مسجدی در الخلیل (در ۳۰ کیلومتری جنوب بیت‌المقدس) به بمب‌های صوتی و گازی متوسل شدند.
کد خبر: ۴۸۳۹۱
۱۷:۰۶ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۰

نظامیان صهیونیست به نمازگزاران فلسطینی در الخلیل حمله کردند
به گزارش سرویس بین الملل یکتاپرس؛ شبکه المیادین گزارش داد که نظامیان رژیم صهیونیستی به سوی نمازگزاران فلسطینی به دنبال خروج از مسجد حضرت ابراهیم(ع) در الخلیل در کرانه باختری بمب صوتی پرتاب کردند.
خبرگزاری فلسطین شهاب هم گزارش داد که بر اثر حمله نظامیان صهیونیست به نمازگزاران فلسطینی در مسجد حضرت ابراهیم، دهها نمازگزار زخمی شدند.
همچنین منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان رژیم صهیونیستی به سوی تظاهرات کنندگان فلسطینی در شهرک «بیتا» در جنوب نابلس حمله ور شده و به سوی آنها بمب صوتی و گاز اشک شلیک کرده‌اند.
بازداشت جوان فلسطینی در بیت لحم
نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را امروز در غرب شهر «بیت لحم» در کرانه باختری بازداشت کردند.
منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان صهیونیست به شهرک «الدوحه» در غرب بیت لحم حمله کرده و درگیری های شدیدی درگرفته است که آمار از زخمی شدگان آن هنوز در دست نیست.
بالن‌های آتشزا بلای جان صهیونیست‌ها
از سوی دیگر بالن‌های آتش‌زای فلسطینی که از غزه به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین رها می‌شود، سبب آتش سوزی‌های گسترده در این شهرک‌ها شده است.
منابع اسرائیلی از 10 مورد آتش سوزی در نزدیکی ریل راه آهن در «سدوت النقب» و «شعار هنیگف» خبر دادند.
این منابع اعلام کردند که آتش نشانان صهیونیست برای مهار آتش به سوی محل حادثه حرکت کرده‌اند.
ضرب‌الاجل مقاومت فلسطین رو به اتمام است
همزمان منابع خبری اعلام کردند که مقاومت فلسطین به اطلاع طرف مصری رسانده است که مهلت داده شده گروه‌های مقاومت به صهیونیستها برای انجام وعده‌هایش در کاهش محاصره نوار غزه تمام شده است و در عمل وعده‌ای محقق نشده است.
منابع وابسته به گروههای مقاومت فلسطین به روزنامه  الاخبار لبنان گفتند که گروههای مقاومت در راستای تشدید اقدامات علیه رژیم صهیونیستی با توجه به ادامه محاصره غزه که از سال 2006 حکمفرماست، حرکت می‌کنند.
منابع مذکور تاکید کردند: روزهای آتی شاهد تشدید تنش میان مقاومت در غزه و ارتش رژیم صهیونیستی با توجه به تمام شدن مهلت اعطا شده به دشمن برای گشودن گذرگاه‌ها و وارد شدن کمک‌های قطر به غزه است.
اسرائیل تخریب خانه‌های فلسطینی‌ها را متوقف کند
ماری نیومن» عضو کنگره آمریکا از رژیم صهیونیستی خواست هرچه سریع‌تر تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس شرقی را متوقف کند.
نیومن در توییتی تخریب خانه‌های فلسطینیان در قدس شرقی را به شدت محکوم کرد.
او در این توییت نوشت که اخراج خانواده‌های فلسطینی از محله «سلوان» اقدامی غیرانسانی و وقیحانه است و رژیم صهیونیستی حقوق فلسطینیان و قوانین بین‌الملل را در قدس شرقی نقض می‌کند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها: فلسطین

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: