انهدام یک باند تروریستی و دستگیری اعضای آن توسط پلیس | یکتاپرس
یک باند تروریستی که اقدام به برنامه‌ریزی و توطئه‌چینی مسلحانه داخل کشور کرده بودند، شناسایی و منهدم شدند.
کد خبر: ۴۱۵۸۶
۱۱:۰۵ - ۱۵ تير ۱۴۰۰

باند تروریستی
به گزارش گروه اجتماعی یکتا پرس، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای از متلاشی شدن یک باند تروریستی و دستگیری اعضای اصلی آن خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

گروهی خرابکار با هدف آسیب رساندن به امنیت عمومی جامعه، اقدام به برنامه‌ریزی و توطئه‌چینی مسلحانه داخل کشور کرده بودند که بلافاصله پس از رصد، با اشراف و تسلط اطلاعاتی و با تلاش شبانه‌روزی سبزپوشان نیروی انتظامی، اعضای اصلی این باند در استانهای جنوبی شناسایی و دستگیر شدند.

در این راستا پس از بررسی‌های فنی لازم مشخص شد که این باند وابسته به گروهکهای تروریستی خارج از کشور بوده و توسط آنها حمایت و هدایت می‌شده است.

گفتنی است، نتیجه بررسی و تحقیقات تخصصی متعاقباً به استحضار مردم شریف و عزیز ایران اسلامی خواهد رسید.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها: باند تروریستی

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: