کرونا در جهانی؛ دغدغه واکسن کرونا در بین نامزد‌های انتخاباتی | یکتاپرس
شمار مبتلایان به بیماری کرونا در جهان تاکنون به ۱۷۶ میلیون و ۴۲۰ هزار و ۷۸۴ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۸۱۰ هزار و ۸۳۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.
کد خبر: ۳۷۳۷۹
۱۱:۴۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۰

کرونا در جهانی؛ گروه اجتماعی یکتاپرس؛ بنابر تازه‌ترین آمار‌ها تاکنون ۱۶۰ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۸۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۰ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته است، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۳۴.۳ میلیون مبتلا و بیش از ۶۱۴ هزار قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۲۹.۴ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۷.۳ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

پس از ایالات متحده، کشور‌های برزیل با بیش از ۴۸۶ هزار و هند با بیش از ۳۷۰ هزار جانباخته بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند.

پس از آن‌ها نیز کشور‌های مکزیک و پرو بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را در دنیا ثبت کرده‌اند. تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در مکزیک تاکنون بیش از ۲۳۰ هزار و در پرو نیز بیش از ۱۸۸ هزار نفر اعلام شده است.

همچنین انگلیس در بین کشور‌های اروپایی با گذشتن از آمار بیش از ۱۲۷ هزار قربانی تاکنون بیشترین تلفات کرونا را در قاره سبز داشته است به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا از ۱۲۶ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشور‌های اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: واکسن کرونا از کودکان محافظت می‌کند؟

پس از این کشورها، روسیه نیز بیش از ۱۲۶ هزار، فرانسه بیش از ۱۱۰ هزار و کلمبیا نیز بیش از ۹۵ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

به علاوه آلمان با بیش از ۹۰ هزار، آرژانتین با بیش از ۸۵ هزار، ایران با بیش از ۸۱ هزار، اسپانیا با بیش از ۸۰ هزار، لهستان با بیش از ۷۴ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۷ هزار، اندونزی با بیش از ۵۲ هزار، اوکراین با بیش از ۵۱ هزار، ترکیه نیز با بیش از ۴۸ هزار جانباخته دیگر کشور‌هایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (یکشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۳۴ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۸۷۳ مبتلا، ۶۱۴ هزار و ۹۵۵ قربانی

۲. هند: ۲۹ میلیون و ۴۳۹ هزار و ۹۸۹ مبتلا، ۳۷۰ هزار و ۴۰۷ قربانی

۳. برزیل: ۱۷ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۹۹۸ مبتلا، ۴۸۶ هزار و ۳۵۸ قربانی

۴. فرانسه: پنج میلیون و ۷۳۷ هزار و ۸۱۰ مبتلا، ۱۱۰ هزار و ۴۰۷ قربانی

۵. ترکیه: پنج میلیون و ۳۲۵ هزار و ۴۳۵ مبتلا، ۴۸ هزار و ۶۶۸ قربانی

۶. روسیه: پنج میلیون و ۱۹۳ هزار و ۹۶۴ مبتلا، ۱۲۶ هزار و ۷۳ قربانی

۷. انگلیس: چهار میلیون و ۵۵۸ هزار و ۴۹۴ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۸۹۶ قربانی

۸. ایتالیا: چهار میلیون و ۲۴۳ هزار و ۴۸۲ مبتلا، ۱۲۶ هزار و ۹۷۶ قربانی

۹. آرژانتین: چهار میلیون و ۱۱۱ هزار و ۱۴۷ مبتلا، ۸۵ هزار و ۷۵ قربانی

۱۰. اسپانیا: سه میلیون و ۷۳۳ هزار و ۶۰۰ مبتلا، ۸۰ هزار و ۵۰۱ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر در ۲۸ کشور، شمار مبتلایان از رقم یک میلیون عبور کرده است و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشور‌های فرانسه، ترکیه، روسیه، انگلیس، ایتالیا، آرژانتین، اسپانیا، آلمان، کلمبیا، ایران، لهستان، مکزیک، اوکراین، پرو، اندونزی، آفریقای جنوبی، هلند، جمهوری چک، شیلی، کانادا، فیلیپین، عراق، سوئد، رومانی و بلژیک نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

چرا کرونا در بین هفت دغدغه مردم جایی ندارد؟

مناظره سوم و آخر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری در حالی برگزار شد، که موضوع اصلی آن به دغدغه‌های مردم اختصاص دارد.

دغدغه‌های لیست شده صدا و سیما

۱- گرانی و نرخ بالای تورم
۲- عدالت و کاهش فاصله طبقاتی
۳- رکورد اقتصادی
۴- شفافیت و مقابله با فساد
۵- ساماندهی یارانه پنهان و آشکار
۶- بیکاری ‏فارغ التحصیلان
۷- تأمین مسکن

این در حالی است که ویروس منحوس کرونا بیش از ۱۶ ماه است که زندگی همه ما را تحت الشعاع آثار زیانبار خودش قرار داده است، اما جایی در بین ۷ دغدغه نخست صدا و سیما ندارد.

متأسفانه این نوع گزینش‌ها در حالی برای مناظره سوم و آخر انتخاب شده است که نمی‌توان از کنار بیماری کرونا بی اعتنا گذشت.

می‌بایست بیکاری، فقر، آسیب‌های اجتماعی و…، را در این ۱۶ ماه با کرونا مورد بحث و بررسی قرار داد. مگر می‌توان نسبت به بیکاری ۱.۱ میلیون نفر در اثر کرونا بی اعتنا بود. مگر می‌توان نسبت به عواقب ناگوار بی سرپرست شدن خانواده‌ها در اثر مرگ‌های کرونایی شد. نمی‌شود نسبت به افزایش قیمت‌ها در روز‌های کرونایی بی اهمیت بود. بنابراین، مهم‌ترین دغدغه‌های مردم را باید با کرونا مورد بررسی قرار داد. زیرا، این بیماری همچنان با ما خواهد بود و می‌بایست برای رها شدن از آسیب‌های اجتماعی و اقتصادی این ویروس، برنامه داشت.

نامزد اول به قید قرعه یک جمله از کرونا و آسیب‌های آن گفت، اما نامزد دوم حتی یک کلمه از کرونا و تبعات ناگوار آن صحبتی نکرد. همچنین، دیگر نامزد‌ها نیز حرفی از کرونا و آسیب‌های آن نزد.

متأسفانه بحران کرونا موضوعی نیست که بتوان بی اعتنا از آن، به سایر دغدغه‌های مردم پرداخت. چرا که تمامی موضوعات اقتصادی کشور در حال حاضر در ارتباط مستقیم و غیر مستقیم با کرونا قرار دارد. بنابراین، ضروری بود که حداقل کرونا را در بین ۷ دغدغه‌ای قرار می‌دادیم که برای مناظره سوم و آخر نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری قرار می‌گرفت.

نامزد پنجم هم به قید قرعه یک کلمه از کرونا گفت و همانجا خاتمه یافت. نامزد ششم هم فقط یک جمله از هزینه‌های اقتصادی بیماری‌های خاص گفت و دیگر هیچ چیز نبود.

یادمان باشد که با ورود بیماری کرونا به کشور، همگان دیدیم که ایجاد محدودیت‌ها و اعمال پروتکل‌ها و…، باعث شد خیلی‌ها خانه نشین شوند و همین خانه نشینی، با بحران‌های اجتماعی و اقتصادی برای آن‌ها همراه شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: