جمعیت ایران در سال ۲۰۸۰ به ۳۱ میلیون نفر می‌رسد | یکتاپرس
معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: بر اساس آمار و اطلاعات دستگاه‌های امنیتی و پژوهشکده‌های جمعیتی در دنیا و ایران، در سال ۲۰۸۰ جمعیت ایران به ۳۱ میلیون نفر خواهد رسید و زمانی که بحران ۸۰۳۱ اتفاق بیفتد، در عرصه‌های مختلف دچار فتنه‌ها و بحران‌های مختلف خواهیم شد.
کد خبر: ۲۵۷۵۵
۱۷:۲۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۰

جمعیت ایران در سال ۲۰۸۰ به ۳۱ میلیون نفر می‌رسد

به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس، محمد زمانی اظهار داشت: اگر در حال حاضر اسمی از فتنه برده شود، اولین چیزی که از بحران در ذهن ما و اذهان عمومی جامعه می‌آید، بحران‌هایی مثل بحران خشکسالی و محیط زیست است و از فتنه، فتنه ۸۸ متصور می‌شود.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان در خصوص بحران موجود توضیح داد: تلخ‌تر از همه این‌ها بحران‌ها و فتنه‌هایی است که در پیش داریم و نشانه‌های واضحی دارد اما مردم و مسؤولان به آن توجهی ندارند و این بحران، بحران جمعیت است.

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۳۶۸ نرخ رشد جمعیت حدود ۷ درصد بوده‌است خاطرنشان کرد: طبق آخرین اخبار و آماری که در سال ۱۳۹۹ منتشر شده است، نرخ رشد جمعیت در این سال ۶ دهم درصد بوده و این یعنی زنگ خطر برای رسیدن به سیاه‌چاله جمعیتی و انقطاع نسلی در جمهوری اسلامی ایران و پیشروی سریع به‌سوی پیری جمعیت.

زمانی بیان کرد: باید برای ثابت نگه داشتن و انجام طرح تنظیم جمعیت بر اساس قانون جانشینی جمعیت پیش می‌رفتیم.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان در توضیح قانون جانشینی جمعیت گفت: نرخ جانشینی جمعیت یک ضریب است که در همه دنیا ۲.۱ است؛ یعنی یک پدر و مادر که ۲ نفر هستند برای اینکه در خانواده آن‌ها جمعیت ثابت بماند باید به ازای خودشان ۲ نفر، ۲ فرزند به دنیا بیاورند؛ اگر تمام خانواده‌ها همین از همین قانون پیروی کنند جمعیت هر کشوری ثابت می‌ماند.

وی تصریح کرد: میزان ۱ دهم در این نرخ نشان دهنده مقدار خطایی است که ممکن است از بین ۱۰ خانواده، یکی از خانواده‌ها، یکی از فرزندانشان تا قبل از رسیدن به سن فرزندآوری از دنیا برود؛ ۲.۱ باید نرخ رشد جمعیت باشد تا بحث جانشینی جمعیت حفظ شود و این عدد در ایران به ۶ دهم یعنی حدود ۱ چهارم رسیده است؛ اگر جمعیت ایران با همین سرعت پیش رود در آینده نزدیک دچار بحران‌های وحشتناک خواهیم شد.

کسب رتبه ایران در سقوط جمعیتی

زمانی اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در کنار تمام رتبه‌های علمی و پیشرفت‌هایی که در زمینه‌های نظامی، امنیتی، علمی و... داشته است در یک‌مورد رتبه‌ای کسب کرده‌ که هیچ کشوری در تاریخ بشریت چنین رتبه‌ای کسب نکرده است؛ ایران تنها کشوری است که توانسته سقوط جمعیتی داشته باشد.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان مطرح کرد: در حال حاضر مهم‌ترین مسأله برای ما انتخابات است و اینکه هر طیفی به دنبال این است که رئیس جمهور و نماینده مجلس باب میل خودش را روی کار بیاورد اما در آینده بحران‌های ما پیچیده‌تر از بحران‌های این‌چنینی است.

بحران ۸۰۳۱، در کمین ایران

وی درباره بحران‌های پیش‌روی کشور توضیح داد: اولین بحران، بحران ۸۰۳۱ است؛ بر اساس آمار و اطلاعات دستگاه‌های امنیتی و پژوهشکده‌های جمعیتی در دنیا و ایران، در سال ۲۰۸۰ جمعیت ایران به ۳۱ میلیون نفر خواهد رسید و زمانی که بحران ۸۰۳۱ اتفاق بیفتد، در عرصه‌های مختلف دچار فتنه‌ها و بحران‌های مختلف خواهیم شد.

زمانی افزود: در ۵-۶ سال آینده نرخ رشد جمعیت از نرخ خنثی که صفر است عبور می‌کند و به رشد منفی خواهیم رسید و آمار زاد و ولد کم‌تر از مرگ و میر خواهد شد؛ ترکیب جمعیتی ایران در سال ۲۰۸۰ به‌صورت حداقل ۵۰ درصد اهل تسنن و ۵۰ درصد اهل تشیع خواهد رسید زیرا در حال حاضر بیش‌ترین نرخ رشد جمعیت در سیستان‌و‌بلوچستان وجود دارد و ترکیب پیری و جوانی جمعیت به حداقل ۶۰ درصد پیری خواهد رسید.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان در ادامه مشکلات بحران ۸۰۳۱ خاطرنشان کرد: با پدید آمدن این بحران از نظر نظامی، امنیتی، سیاسی، صنعتی و اقتصادی به مشکل بر خواهیم خورد؛ وقتی جمعیت ایران کم می‌شود زیرساخت‌ها دچار تزلزل خواهد شد یعنی در مدارس و دانشگاه‌ها استاد و معلم کم داریم، کادر درمان کم داریم، در حوزه صنعت و تولید نیروی متخصص نداریم و در این صورت اولین کاری که می‌توان کرد این است که درهای کشور را بر بیگانگان باز کنیم و بگوییم به عنوان نیروهای کار وارد ایران شوید و طرح‌های تشویقی و حقوق‌های خوب برای آن‌ها بگذاریم تا در کشور کار کنند.

مهاجرت معکوس و پیامدهای آن

وی افزود: زمانی که مهاجرت معکوس اتفاق بیفتد، در کنار آن معضلات فرهنگی رخ می‌دهد؛ وقتی شخص یا اشخاص دیگر وارد ایران شوند فرهنگ، آداب و رسوم و مذهب خود را به همراه می‌آورند و این موضوعی است که ایران را تبدیل به کشوری چند قومیتی، چند فرقه‌ای و چند مذهبی می‌کند و ایران بدون آینده خواهد بود.

زمانی درباره علت پدید آمدن بحران جمعیتی بیان کرد: در کشور مسؤولان نتوانستند برای ازدواج جوانان کاری انجام دهند؛ در حال حاضر ۱۲ میلیون جوان در شرف ازدواج داریم که هیچ کاری برای آن‌ها نکردیم؛ تنها یک قانون تسهیل ازدواج جوانان وجود دارد که از سال ۱۳۸۴ زیر پای دولت‌ها است و کسی آن‌را بررسی نمی‌کند، اگر این قانون انجام می‌شد و قانون‌های تشویقی دیگر هم برای تسهیل‌گری ازدواج جوانان وجود داشت وضع جمعیتی کشور به این صورت نبود.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان یادآور شد: شاید گفته شود عده‌ای ازدواج کرده‌اند و بچه‌دار نمی‌شوند؛ در این باره اگر قانون‌های حمایتی و تشویقی برای کسانی که بچه‌دار می‌شوند وضع می‌شد با بحران جمعیت مواجه نبودیم؛ مثل طرح تعالی و‌جوانی جمعیت که در حال حاضر در مجلس مطرح است، طرح خوبی است اما کامل نیست؛ اگر بتوانیم سن ازدواج را پایین‌تر بیا‌وریم و به انتخاب صحیح جوانان کمک کنیم تا به معضلات بیش‌تری دچار نشوند در این مسیر موفق خواهیم بود.

وی درخصوص علت تاکید بر پایین آمدن سن ازدواج توضیح داد: سن مفید باروری در بانوان با افزایش سن ازدواج کاهش پیدا می‌کند؛ اگر خانمی زود ازدواج کند، ۱۰ سال فرصت فرزندآوری دارد و می‌تواند بدون دغدغه ۳ و حتی ۴ فرزند به‌دنیا بیاورد.

طرح مطالبه‌گری نماینده ۱۲ میلیونی

زمانی در خصوص اقدامات بسیج دانشجویی تصریح کرد: بسیج دانشجویی در حوزه ازدواج جوانان در حال کار است و در این زمینه جلسات مطالبه‌گری با نمایندگان محترم مجلس برگزار شد و نامه‌هایی از بسیج‌ دانشگاه‌های اصفهان به نمایندگان حوزه استحفاطی‌شان برای مطالبه‌گری در بحث تسهیل ازدواج جوانان ارسال شد و جواب داد؛ مجموعه این فعالیت‌ها در طرحی به نام «طرح مطالبه‌گری نماینده ۱۲ میلیونی» اتفاق افتاد که نشان دهنده نماینده ۱۲ میلیون جوان در شرف ازدواج است.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان گفت: از موضوعات دیگری که باید جلوی آن گرفته شود و در طرح جوانی جمعیت نیز در حال رخ دادن است، بحث سقط جنین است؛ طبق آمارهای رسمی و غیر رسمی در حال حاضر حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار سقط جنین در سال اتفاق می‌افتد و این یعنی ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور کم می‌شود.

وی مطرح کرد: آمار تصادفات کشوری حدود ۱۷ هزار نفر است و در کرونا نیز نهایتا ۳۶۰۰ نفر تلفات داشته‌ایم و وقتی مقایسه می‌کنیم می‌بینیم ۶۰۰ هزار سقط جنین کجا و نهایتا ۵۰ هزار نفر که در سوانح مختلف کشته می‌شوند کجا؛ اگر جلوی سقط جنین گرفته شود، در این حوزه به افراد آموزش داده شود و در حیطه فرهنگ‌سازی فعالیت‌هایی انجام شود جلوی این اتفاقات مخصوصا در زمینه قانون‌گذاری گرفته خواهد شد.

تشکیل هسته مسأله محور جمعیت در بسیج دانشجویی

زمانی ادامه داد: بسیج دانشجویی در این حوزه اساتیدی را به خط کرده است و جلساتی را با حضور اساتید همسو، هم‌فکر و مخالف سقط جنین در بسیج دانشجویی تشکیل داده‌است و هسته‌ای به نام «هسته مسأله محور جمعیت» شکل گرفت تا بتوانیم بحث مسأله‌ای بحران جمعیت را به خوبی حل کنیم.

معاون اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی استان اصفهان یادآور شد: بسیج دانشجویی می‌تواند به تمام دستگاه‌ها، سازمان‌ها حوزه‌های فعال در بحث جمعیت کمک کند و در این زمینه اعلام آمادگی می‌کنیم خدمت‌گذار آن‌ها خواهیم بود.

وی در انتها بیان داشت: در بسیج دانشجویی برنامه‌ ازدواج دانشجویی با نگاه تسهیل‌گری در ازدواج را در دانشگاه‌های استان با کمک نهاد رهبری را پیش رو داریم و در این زمینه افراد در حوزه فرهنگ‌سازی، مطالبه‌گری، آموزش و مهارت‌افزایی در زمینه‌های ازدواج، تکمیل خانواده و جمعیت در حال فعالیت‌اند تا بتوانیم حتی ذره‌ای از بار مشکلات مردم و انقلاب را برداریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: جمعیت ایران

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: