تراژدی قاچاق چوب در ایران / فیلم | یکتاپرس
قلع و قمع و قاچاق چوب در برخی نقاط استان زنجان از سوی سودجویان و افراد فرصت طلب طبیعت بکر و زیبای استان را تهدید می‌کند که ادمه این روند اثرات زیان‌بار و خسارات جبران ناپذیری برای استان خواهد داشت.
کد خبر: ۱۰۴۹۳
۱۹:۲۳ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹

قاچاق چوب

به گزارش گروه عکس و فیلم یکتا پرس، بخش عمده منابع طبیعی این استان که معادل با 73 هزار هکتار است مختص جنگل بوده و درختانی شامل گونه‌های گلابی وحشی، زالزلک، بنه، قیچ، زرشک، بادام وحشی، پسته وحشی و برخی گونه‌های دیگر است. این در حالی است که گونه‌های غالب این جنگل‌ها شامل بنه، زالزلک، ارس و بلوط بوده و قریب به 21 هزار هکتار از سطح جنگل‌های استان به گونه ارس اختصاص دارد. با این وجود با به ثمر نشستن برخی گونه درختان نه تنها مردم بومی می‌توانند از میوه‌های درختان برای تامین معیشت استفاده نمایند بلکه توسعه جنگل‌ها، حفظ و افزایش تنوع گونه‌های جنگلی می‌تواند کمک‌کننده محیط زیست باشد و حتی از وقوع سیلاب‌های مخرب نیز پیشگیری نماید.

با اینکه همه روزه در زمان‌های مختلف کامیون‌های قاچاق حمل چوب توسط عوامل انتظامی در استان توقیف می‌شود اما انتظار می‌رود قبل از اینکه درختان زیر اره‌های تیز سودجویان ناقوس مرگ سردهند، با مداخله به موقع ارگان‌های ذیربط این منابع طبیعی حفظ شده و مانع از به تاراج رفتن منابع ملی توسط افراد فرصت طلب شود.

انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری تسنیم
برچسب ها: قاچاق چوب

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: