مجروح شدن ده‌ها فلسطینی در پی حمله نظامیان صهیونیستی | یکتاپرس
منابع از مجروح شدن ده‌ها فلسطینی در جریان حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به راهپیمایی مسالمت‌آمیز آنها علیه شهرک‌سازی این رژیم در اراضی اشغالی فلسطین خبر دادند.
کد خبر: ۸۳۸۵
۱۷:۵۸ - ۲۶ دی ۱۳۹۹

نظامیان صهیونیستی

به گزارش گروه بین الملل یکتا پرس، عربی ۲۱ به نقل از منابع محلی اعلام کرد که نظامیان رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) یک راهپیمایی مسالمت آمیز ضد شهرک سازی در محکومیت تصمیم رژیم اشغالگر برای ساخت واحدهای مسکونی جدید در اراضی فلسطین را که توسط شهروندان فلسطینی در شرق رام الله برگزار شده بود را سرکوب و طی حمله به آن‌ها ده‌ها نفر را مجروح کردند.

طبق گفته شاهدان محلی، درگیری شدیدی میان نظامیان رژیم صهیونیستی و معترضان فلسطینی شکل گرفت.

طبق این گزارش، نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین به سمت معترضان بی‌سلاح فلسطینی گلوله‌های پلاستیکی، بمب صوتی و گاز اشک آور شلیک کردند که به آسیب دیدن ده‌ها تن از آن‌ها منجر شد.

در همین حال، امدادگران گفتند که ۱۰ فلسطینی را که در نتیجه برخورد گلوله پلاستیکی مجروح شده بودند را درمان کردند. ده‌ها تن دیگر نیز در نتیجه استنشاق گاز اشک‌آور مسموم شدند.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: