استفاده از ماسک ادامه داد / واکسن پارچه‌ای | یکتاپرس
ماسک» واکسن پارچه‌ای است
مدیرکل تحقیقات پزشکی هند می‌گوید، ماسک مانند یک واکسن پارچه‌ای است و افراد حتی پس از تزریق واکسن مجبور به استفاده از آن هستند.
کد خبر: ۴۸۲۸
۱۷:۳۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۹

به گزارش گروه اجتماعی یکتاپرس به نقل از شینهوا، بالرام بهارگاوا ، مدیرکل تحقیقات پزشکی هند در وزارت بهداشت این کشور طی یک وبینار گفت: پروتکل‌های بهداشتی برای مقابله با بیماری همه گیر کووید ۱۹ برای مدت طولانی باقی خواهد ماند و افراد حتی پس از تزریق واکسن مجبور به ماسک زدن هستند.

بهارگاوا تأکید کرد: ماسک مانند یک واکسن عمل می‌کند؛ بنابراین ممکن است لازم باشد مدت طولانی استفاده شود.

وی در وبیناری که روز شنبه با عنوان تغییر الگوها در مدیریت بیماری کووید ۱۹دانشگاه پزشکی کینگ جورج برگزار شد، خاطرنشان کرد: ماسک‌ها در ایمن نگه داشتن افراد به ویژه افرادی که از عفونت بهبود یافته‌اند نقش مهمی دارند.

مدیرکل تحقیقات پزشکی هند در پایان گفت: «ماسک مانند یک واکسن پارچه‌ای است؛ ما نمی‌توانیم سهم ماسک در جلوگیری از گسترش کووید ۱۹ را نادیده بگیریم؛ تیم تحقیقاتی در حال کار بر روی واکسن‌ها هستند و در حال حاضر پنج نامزد در هند تحت آزمایش قرار دارند. از این تعداد، دو مورد توسط هند تولید می‌شوند؛ علاوه بر این واکسن‌ها برای پایان دادن به کووید۱۹ کافی نیستند. ما باید پروتکل‌های ایمنی و بهداشتی را دنبال کنیم».

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: ماسک ، کرونا

این خبر را به اشتراک بگذارید:

ارسال نظرات
از اینکه دیدگاه خود را بدون استفاده از الفاظ زشت و زننده ارسال می‌کنید سپاسگزاریم.
نام:
ایمیل:
نظر: